Stiri Brasov, Timp liber

Alarmă la Coresi. Mall-ul a fost evacuat, după o glumă proastă

În cea de-a doua zi a noului an, cei care au venit pentru cumpărături sau plimbare la Coresi au avut parte de o surpriză nu prea plăcută.

Puțin după ora 14.00, alarma de incendiu a pornit, iar toate persoanele aflate în incinta spațiului comercial au fost rugate sa părăsească de urgență clădirea. În toate magazinele si restaurantele a fost oprită energia electrică, doar coridoarele rămânând iluminate. Nu puțini au fost cei care au tras o sperietura groaznică și au intrat în panică  mai ales ca prin mall au început să alerge si pompierii firmei se securitate care au verificat spațiile. Se pare însă că nu a existat nici un pericol, doar cineva pus pe șotii s-a gândit să mai “destinda” atmosfera si a declanșat una dintre alarmele de incendiu tocmai cand centrul era foarte aglomerat.

În aproximativ jumătate de oră, după ce s-au facut verificarile necesare, situația a revenit la normal. Nu este insa prima situatie de acest gen la Coresi.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*