Stiri Brasov, Turism

Coloană de 5 km pe drumul spre Poiană. Turiștii sunt sfătuiți sa folosească transportul în comun

Drumul dintre Brașov si Poiana Brașov a devenit un soi de DN 1, cu coloane de mașini întinse pe kilometri. De asemenea, si parcările don stațiune sunt pline ochi. În momentul de față,  coloana de mașini pe sensul de urcare incepe chiar de după zona Belvedere.

Astfel, având in vedere numărul foarte mare de mașini care urca spre Poiana Brasov, in acest moment este coloana de la kilometrul 7 pana in Poiana Brasov, respectiv pe o distanță de 5 km, coroborat cu numarul de locuri libere din Parcarea multietajata și faptul ca nu mai sunt locuri de parcare in Poiana, autoritatile fac un apel la turiști sa utilizeze mijloacele de transport in comun dinspre Brasov spre Poiana.

“Cei care urcă cu mașinile proprii risca sa petreacă mult timp in trafic și ajunși in Poiana sa nu găsească loc de parcare. In acest moment exista un echipaj al Poliției Locale care redirecționează mașinile spre parcarea multietajata, dar ținând cont de numărul mașinilor aflate deja in coloana, in curând și parcarea aceasta va fi plina”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvant al Primariei Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Poiana Brașov: Pentru că nu au mai găsit locuri de parcare, au intrat cu mașina pe pârtie - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*