Opinii, Stiri Brasov

Nu mai votați psihopați!

În manualele de psihologie, pozele unor Dragnea sau Tăriceanu ar ilustra cazurile de psihopatie. Oameni care sunt atât de motivați în a face această țară să sufere încât forțează regulile în așa fel încât să le iasă jocurile. Un psihopat motivat are o forță înzecită față de un individ normal, așa că abuzurile care au avut loc în România sunt de înțeles din acest punct de vedere. În aceleași manuale de psihologie, pozele pesediștilor locali, cum ar fi Dunca, Mînzatu, Popa, Chiriac, Pătrașcu – ar ilustra cazurile unor abuzați emoțional care ajung să creadă că abuzurile la care sunt supuși, pe linie politică și nu numai, sunt o stare normală de lucruri. Astfel prelucrați în laboratoarele de partid, pitpalacii locali sunt trimiși în teritoriu să explice lumii că, de fapt, ceea ce au votat ei este normalul din lumea înconjurătoare, așa că nu avem niciun drept să ne plângem. Dăncilă, de exemplu, este cazul nevestei abuzate, învățată cu cratița partidului, violată seară de seară de consortul Dragnea și de prietenii lui de pahar – „că de aia m-am însurat” – căreia i se oferă – „Hehe” – un premiu pentru prestațiile ei la orizontală. (Sper ca inteligența să îi ducă pe acești domni să priceapă că ceea ce am scris eu aici este o metaforă, nu un fapt în sine).

Oamenii mai slabi de înger, care au mâncat comunism pe pâine și trăiesc având în creier sloganul „Dacă ne iese și nouă ceva, e bine!”, se lasă manipulați și încep să creadă în vorbele politrucilor de tip nou, iar apoi încep să împartă aceleași idei în stânga și în dreapta. Majoritarea celor care au fost votați sunt agramați, analfabeți funcțional, și incredibil de ușor de jucat în picioare de tătucul Dragnea, acest Putin carpato-danuabiano-pontic. Dar, hei, majoritatea celor care merg la vot sunt agramați și analfabeți funcțional, pentru că a avut partidul grijă să distrugă educația, să pună profesorii pe fugă, și să reducă nivelul de inteligență al păturii de jos până la nivelul mării. Într-o lume a orbilor, chiorul este împărat, spune o vorbă din popor. Deschideți ochii, ieșiți în stradă și spuneți-le oamenilor din jurul vostru că nu vreți să fiți niște abuzați, că nu vreți să mai înghițiți ani de zile aceleași baliverne pe care vi le-au vândut până acum. Ajunge!

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*