O cameră de filmare amplasată lângă un drum aflat în Parcul Național Piatra Craiului a înregistrat imagini aproape incredibile. În luna iunie, porțiunea de drum filmată de camera respectivă este folosită, zi și noapte, de oameni și animale. Urși, râși, vulpi, lupi, cerbi, bursuci, bicicliști, drumeți, autospeciale Salvamont, toți folosesc același drum, ziua sau noaptea. Imaginile vorbesc de la sine.
Alte stiri similare
Vânzările de case și apartamente au crescut anul trecut cu 7,6% în București și Ilfov față de rezultatul înregistrat în…
Rata anuală a inflației a urcat, în luna decembrie 2024, la 5,14%, de la 5,11% în noiembrie, în condițiile în…
62% dintre angajați intenționează să-și schimbe locul de muncă în următoarele 6 luni, potrivit unui sondaj realizat de platforma online de recrutare…
Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, marcată în fiecare an în 15 ianuarie, instituțiile de cultură din cadrul municipalității au pregătit…
Sebastian Burduja, ministrul Energiei, demontează afirmaţiile candidatului Georgescu cu privire la „suveranismul” energetic pe care acesta îl „plănuiește” pentru România.…
Turneul Holograf „SIGUR” va aduce pe scenă combinația perfectă de hituri precum „Ți-am dat un inel” sau „Să nu-mi iei…
Galeria de pe scară a Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov găzduiește la început de an lucrările Aidei Minciu, studentă în…
Vremea geroasă îi duce cu gândul pe mulți deja la vacanța de vară, astfel că reprezentanții Aeroportului Internațional Brașov au…
Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din S-E Europei, a fost recompensat, pentru al doilea an consecutiv,…
Parcul Național Piatra Craiului, aflat la 30 de kilometri de Brașov, este un adevărat rai al animalelor sălbatice. Camerele de…
Libris, librărie online de referință pe piața din România, a vândut în 2024 cu peste 20% mai multe cărți decât…
RCA mai mic, după rude şi judeţ. În lupta cu preţurile tot mai mari ale asigurărilor obligatorii, şoferii caută portiţe…
Într-un mesaj postat pe pagina de socializare a instituției, Poliția Locală Brașov amintește locuitorilor municipiului că sunt pasibili de amenzi…
Taxa de drum este obligatorie pentru orice vehicul de transport persoane sau marfă, care circulă pe drumurile din România. Costul…
Compania Fin-Eco care operează depozitul ecologic de deșeuri al Brașovului a început demersurile de amenajare a celei de-a V-a celule,…
Primăria din Cristian vrea să refacă o zonă de pe strada Andrei Mureșianu din comună în vederea rezolvării problemelor pe…
Primăria Brașov a apelat la o agenție de proprietate intelectuală în vederea monitorizării mărcii asociate Fotbal Club Brașov. Pentru aceste…
Strada Nicolae Bălcescu este prima stradă atestată documentar din Brașov, fiind menționată în anul 1464 sub denumirea de Strada Neagră,…
PSD a decis înfiinţarea unui grup de lucru al partidului, care să propună un proiect de lege pentru reforma administrativ-teritorială…
Cine este obligat să acorde prioritate când este galben la semafor și în ce situații e legal să treci pe…
2 comentarii
Nesimtiti de turisti inconstienti ,sa mai stea si pe acasa ,daca nu stiu ca in padure nu se arunca resturi de mancare.
Padurea nu e ghena de gunoi.
Cum va explicati ca tocmai pe drumul batut de „oameni „animalele umbla in cautate de hrana?
Stiti ce inseamna sa iti fie foame?.Fondurile de vanatoare,padurarii sa duca hrana animalelor in amonte, ca sa nu mai fie nevoite sa stea pe mijlocul drumurilor.
Vanatorii nu sunt platiti de noi,exclusiv, sa omoare.
Sa fie asfaltat, cu marcaje pentru toate speciile si regnurile: banda de ursi, vulpi, biciclisti si autoturisme