Carmolimp își extinde lanțul de restaurante „Poftă sau Foame” din Brașov, către litoral.
Un nou restaurant va fi deschis în următoarele săptămâni în Mamaia. „Deschidem o locație pe litoral și vom avea prețuri foarte corecte. Chiar în Mamaia, în mijlocul, în inima stațiunii”, a precizat managerul grupului Carmolimp, Valentin Șoneriu.
Restaurantul „Poftă sau Foame” este cunoscut pentru micii săi uriași, care i-au cucerit încă de la început pe brașoveni.
De altfel, Carmolimp a devenit și furnizor de mâncare gătită pentru industria HoReCa din România, având capital 100% românesc. Amintim că, după o investiție de peste 300.000 euro și un proces de cercetare de mai bine de 7 ani, compania Carmolimp a lansat pentru industria HoReCa 10 sortimente de ciorbă și peste 40 sortimente de mâncare gătită.
Mâncarea are un termen de valabilitate de 21 de zile, fără a folosi conservanți ceea ce va permite proprietarilor de restaurante să economisească timp și resurse, inclusiv resurse de personal și să ofere prețuri cu până la 60% mai mici. Brașovenii au vândut mâncare gătită „la pungă” pentru industria HoReCa în valoare de 400.000 de euro în prima luna de la lansarea gamei.
Un comentariu
Buna seara!
Toate sunt bune si frumoase: mici in USA, mancare la punga pe litoral, urmeaza restaurant, toate felicitarile pt reinventarea businessului Carmolimp!
Despre facturile furnizorilor de marfa in magazinele Carmolimp, ramase neplatite de ani buni, stiti ceva?