
Pentru cei care au o familie mică, dar nu au elan său talent la gătit, meniul de Paște gata făcut poate fi o soluție salvatoare.
Şi surprinzător, în supermarketuri, poate costa mai puțin decât dacă am lua separat toate ingredientele. Desigur, sunt și băcănii și restaurante care promit să ofere gustul de drob, friptură și cozonac ca la mama acasă. Însă pentru asta plătim mai mult.
Magazinele mari au, zilele acestea, două tipuri de clienți. Primii sunt cei conservatori care cumpără ingredientele crude și abia așteaptă să se piardă între tăvi și tigăi. Totuși, sunt tot mai mulți cei care preferă mâncarea de-a gata. Calculăm variantele unui meniu pentru un cuplu cu un copil: un cofrag cu ouă vopsite, drob, ciorbă, un fel principal, adică friptură, stufat sau sarmale, pască și cozonac. Varianta cea mai ieftină e cu produse gătite în zona gastro a hipermarketului, comandate prin aplicație.
Cu tot cu desertul, totalul iese în jur de 170 de lei.
Varianta a doua- aceleași produse, dar fabricate industrial. Sunt mărci cu preț mediu, iar meniul a fost comandat din magazin. Fără costuri de transport, 185 de lei. Ambele variante sunt mai ieftine decât dacă prepam în casă.
Mai multe detalii, pe stirileprotv.ro.