Servicii BizBrasov
    • Abonamente FwdBV
    • Publicitate
    • Trimite Stire!
    Facebook
    • Abonamente FwdBV
    • Publicitate
    • Trimite Stire!
    Facebook
    Biz BrasovBiz Brasov
    • Știri Brasov
    • Economie
      • Imobiliare
      • Turism
      • IT
    • Timp liber
      • Evenimente
      • Cultură
      • Media
    • Viața Brașovului
      • Administratie
      • Politica
    • Sănătate
    • Social
    • Opinii
    • Știri Naționale
    Biz BrasovBiz Brasov

    2023: Ce obligații legale au soții în cazul locuințelor deținute în comun

    0
    De Laura Nilescu Gal pe 3 februarie 2023 Stiri Brasov, Știri Naționale
    Distribuie
    WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email*
    2023: Ce obligații legale au soții în cazul locuințelor deținute în comun

    În contextul recentelor modificări legislative referitoare la veniturile din închiriere, prezentăm astăzi principalele obligații legale pe care le au soții care ajung să dețină în comun locuințe, dar și alte chestiuni de interes general pe subiect.

    Obligațiile fiscale ale soților în cazul locuințelor închiriate

    În situația în care soții dețin în comun una sau mai multe locuințe, pe care intenționează să le închirieze unor persoane fizice sau juridice, atunci aceștia au obligația legală de a încheia un contract de locațiune.

    Astfel, prevederile art. 1.777 și art. 1.781 din Codul civil stipulează că „locaţiunea este contractul prin care o parte, numită locator, se obligă să asigure celeilalte părţi, numite locatar, folosinţa unui bun pentru o anumită perioadă, în schimbul unui preţ, denumit chirie, iar contractul de locaţiune se consideră încheiat îndată ce părţile au convenit asupra bunului şi preţului.” 

    Din punct de vedere fiscal, contractele de cedare a folosinței bunurilor sunt cuprinse în denumirea generică a contractelor de locațiune, regăsindu-se, printre altele, închirierea de bunuri mobile sau imobile.

    Citește și:

    Poliţiştii ar putea da sancţiuni pe baza imaginilor de pe camerele de bord instalate de șoferi, dacă o propunere legislativă va fi adoptată

    Topul celor mai inovatoare țări din lume. România este pe locul 47, după Ungaria sau Bulgaria

    Despăgubiri record în România: 500.000 de euro pentru un bărbat care a rămas invalid în urma unui accident rutier

    Drept urmare, începând cu data de 1 ianuarie 2023, soții care obţin venituri din cedarea folosinţei bunurilor din patrimoniul personal, altele decât veniturile din arendare şi cele din închirierea în scop turistic a camerelor situate în locuinţe proprietate personală, au obligaţia înregistrării contractului încheiat între părţi, precum şi a modificărilor survenite ulterior, în termen de cel mult 30 de zile de la încheiere sau modificarea acestuia, la organul fiscal competent.

    În ipoteza în care soții au contracte de închiriere aflate în derulare la data de 1 ianuarie 2023, înregistrarea, la organul fiscal competent, a contractului încheiat între părţi şi a modificărilor survenite se efectuează în termen de cel mult 90 de zile de la data la care a intervenit obligaţia înregistrării acestora (1 aprilie 2023).

    Din perspectivă fiscală, veniturile obținute din închirieri și subînchirieri de bunuri imobile sunt cele din cedarea folosinței locuinței, a caselor de vacanță, garajelor, terenurilor și altele asemenea, a căror folosință este cedată în baza unor contracte de închiriere sau subînchiriere, uzufruct și altele asemenea, inclusiv cedarea folosinței unor părți din acestea, utilizate în scop de reclamă, afișaj și publicitate.

    Procedura de aplicare referitoare la înregistrarea contractelor de închiriere se stabileşte prin ordin al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). În acest sens, soții pot solicita înregistrarea contractelor de locaţiune încheiate prin înscris sub semnătură privată, la organul fiscal, în conformitate cu Ordinul ANAF nr. 114/2019, potrivit avocatnet.ro.

    Prin urmare, fiecare dintre soți are obligația legală de a depune cererea de înregistrare a contractului de locaţiune, însoţită de o copie a contractului de locaţiune, la registratura organului fiscal central competent sau prin mijloace electronice de transmitere la distanţă. Cererea se completează în două exemplare, dintre care originalul se depune la organul fiscal competent, iar copia se păstrează de către fiecare soț.

    Formatul electronic al Cererii de înregistrare a contractelor de locațiune (formular C168) poate fi descărcat de pe site-ul www.anaf.ro, din secțiunea „Servicii online”. Pentru transmiterea pe cale electronică, prin Spațiul Privat Virtual, se accesează de pe site-ul ANAF butonul „Depunere declarație unică și alte formulare SPV – PF”. Conformitatea cu originalul a copiei se efectuează de către locator prin înscrierea menţiunii „conform cu originalul” şi prin semnătura acestuia. Organul fiscal central competent este: 

    • organul fiscal central în a cărui evidenţă locatorul este înregistrat ca plătitor de impozite, taxe şi contribuţii; 
    • organul fiscal central în a cărui rază teritorială locatorul, persoană fizică rezidentă, are domiciliul fiscal, potrivit legii; 
    • organul fiscal în a cărui rază teritorială se află bunul care face obiectul contractului de locaţiune – în cazul persoanelor fizice nerezidente.

    Modificarea sau încetarea contractului de locaţiune pot fi înregistrate de unul dintre soți la organul fiscal, prin depunerea cererii, având bifată în formular căsuţa ,,Modificare” sau ,,Încetare”, după caz, însoţită de documentele justificative. Data înregistrării contractului de locaţiune, a modificărilor ulterioare sau a încetării acestuia este data înregistrării cererii la organul fiscal sau data înregistrării acesteia pe portal, astfel cum rezultă din mesajul electronic de confirmare (recipisa de validare), după caz.

    Începând cu veniturile aferente anului 2023, în cazul închirierilor de bunuri mobile/imobile, regimul de impozitare pe baza cotelor forfetare va fi înlocuit cu impozitarea venitului brut. În cazul veniturilor din cedarea folosinţei bunurilor (altele decât veniturile din arendă şi din închirierea în scop turistic a camerelor situate în locuinţe proprietate personală), venitul brut reprezintă venitul impozabil.

    În cazul veniturilor din cedarea folosinţei bunurilor din patrimoniul personal (altele decât veniturile din arendă şi din închirierea în scop turistic a camerelor situate în locuinţe proprietate personală), cota de 10% se aplică asupra venitului anual impozabil estimat.

    În cazul soților care au închiriat o locuință unor terțe persoane, iar prețul chiriei este exprimat în valută, aceștia au obligația fiscală ca, individual, să completeze și să depună declaraţia unică (formular 212) până la data de 25 mai, inclusiv, a anului următor celui de realizare a veniturilor din cedarea folosinţei bunurilor imobile pentru care se aplică regimul de impozitare pe baza cotelor forfetare, pentru veniturile aferente anului 2022, inclusiv, sau pentru care impozitarea se realizează prin aplicarea cotei de 10% la venitul brut, începând cu veniturile aferente anului 2023.

    Obligațiile fiscale ale soților în cazul clădirilor achiziționate în comun

    Ca o regulă generală, soții care dobândesc o clădire au obligația legală de a declara imobilul respectiv la organul fiscal local competent în termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la data dobândirii acestuia și datorează impozit pe bunul respectiv începând cu data de 1 ianuarie a anului următor.

    Pentru bunurile aflate în proprietate la 31 decembrie 2022, impozitul pe clădire trebuie achitat în două tranșe – până la 31 martie și 30 septembrie 2023.

    Important de reținut este faptul că soții care nu declară bunurile impozabile în termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la data dobândirii lor pot fi sancționați contravențional de către organele fiscale locale cu o amendă stabilită în cuantumul minim de 70 lei prevăzut la art. 493 din Codul fiscal.

    În situația în care o soții au dobândit o clădire, atunci fiecare dintre aceștia are obligația legală de a depune la organul fiscal local competent declarația fiscală model 2016 – 001, împreună cu o serie de documente justificative.

    În cazul în care o clădire se află în proprietatea comună a unor soți, fiecare dintre aceștia datorează impozitul pentru spațiile situate în partea din clădire aflată în proprietatea sa. 

    Aspecte juridice generale privind regimul comunității legale a bunurilor deținute de soți

    Bunurile mobile și imobile dobândite în timpul regimului comunităţii legale de oricare dintre soţi sunt, de la data dobândirii lor, bunuri comune în devălmăşie ale soţilor.
    Totodată, bunurile imobile dobândite împreună de soţi aparţin acestora în proprietate comună pe cote-părţi, în condiţiile legii.

    Conform prevederilor Codului civil, o serie de bunuri nu sunt considerate bunuri comune, ci bunuri proprii ale fiecărui soţ, cum ar fi:

    • bunurile dobândite prin moştenire legală, legat sau donaţie, cu excepţia cazului în care dispunătorul a prevăzut, în mod expres, că ele vor fi comune;
    • bunurile de uz personal;
    • bunurile destinate exercitării profesiei unuia dintre soţi, dacă nu sunt elemente ale unui fond de comerţ care face parte din comunitatea de bunuri;
    • drepturile patrimoniale de proprietate intelectuală asupra creaţiilor sale şi asupra semnelor distinctive pe care le-a înregistrat;
    • bunurile dobândite cu titlu de premiu sau recompensă, manuscrisele ştiinţifice sau literare, schiţele şi proiectele artistice, proiectele de invenţii şi alte asemenea bunuri;
    • indemnizaţia de asigurare şi despăgubirile pentru orice prejudiciu material sau moral adus unuia dintre soţi;
    • bunurile, sumele de bani sau orice valori care înlocuiesc un bun propriu, precum şi bunul dobândit în schimbul acestora;
    • fructele bunurilor proprii.

    De asemenea, în timpul regimului comunităţii, bunurile comune pot fi împărţite de către soți, în tot sau în parte, prin act încheiat în formă autentică notarială, în caz de bună învoială, ori pe cale judecătorească, în caz de neînţelegere.

    Distribuie. WhatsApp Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email* Telegram
    Articol precedentCât câștigă un zilier în România în 2023. Tariful pentru o oră de muncă a fost majorat de Guvern
    Următorul articol Copiii de până la 14 ani vor avea carte de identitate, din acest an
    Laura Nilescu Gal
    • Website
    • Facebook

    Comenteaza aceasta stire

    Scrie-ne părerea ta Anuleaza raspunsul

    Alte stiri similare

    Poliţiştii ar putea da sancţiuni pe baza imaginilor de pe camerele de bord instalate de șoferi, dacă o propunere legislativă va fi adoptată
    Stiri Brasov De Ionuț Dincă0

    Poliţiştii ar putea da sancţiuni pe baza imaginilor de pe camerele de bord instalate de șoferi, dacă o propunere legislativă va fi adoptată

    27 septembrie 2023

    Posibilitatea ca poliţiştii să poată aplica sancţiuni pe baza imaginilor înregistrate de dispozitivele deţinute de persoane fizice în autovehicule se…

    Topul celor mai inovatoare țări din lume. România este pe locul 47, după Ungaria sau Bulgaria
    Economie De Biz Brasov0

    Topul celor mai inovatoare țări din lume. România este pe locul 47, după Ungaria sau Bulgaria

    27 septembrie 2023

    Elveţia a fost desemnată încă o dată cea mai inovatoare ţară din lume, potrivit unui studiu realizat de Organizaţia Naţiunilor…

    Despăgubiri record în România: 500.000 de euro pentru un bărbat care a rămas invalid în urma unui accident rutier
    Social De Laura Nilescu Gal0

    Despăgubiri record în România: 500.000 de euro pentru un bărbat care a rămas invalid în urma unui accident rutier

    27 septembrie 2023

    Un român care a rămas invalid în urma unui accident rutier va primi despăgubiri de 500.000 de euro. Bărbatul, din…

    Victor Ilie, deputat USR: Infractorii ne râd în nas (GUEST POST)
    Opinii De Biz Brasov0

    Victor Ilie, deputat USR: Infractorii ne râd în nas (GUEST POST)

    27 septembrie 2023

    Ne râd în nas traficanții de droguri din mașini scumpe, ne râd în nas corupții, sau cei care fac evaziune…

    Primăria Brașov suspendă licitațiile pentru parcările de reședință. Vrea să implementeze o aplicație prin care brașovenii să își adjudece locul de parcare online
    Stiri Brasov De Ionuț Dincă0

    Primăria Brașov suspendă licitațiile pentru parcările de reședință. Vrea să implementeze o aplicație prin care brașovenii să își adjudece locul de parcare online

    27 septembrie 2023

    Primăria Brașov a luat decizia de a modifica procedura de atribuire a locurilor de parcare rezidențiale. Având în vedere propunerile…

    Săcelenii, nemulțumiți de graficul autobuzelor, după ce transportul a fost preluat de RATBV. Operatorul susține că a suplimentat cursele în conformitate cu cerințele Primăriei, însă acestea nu corespund se pare cu doleanțele oamenilor
    Administratie De Ionuț Dincă0

    Săcelenii, nemulțumiți de graficul autobuzelor, după ce transportul a fost preluat de RATBV. Operatorul susține că a suplimentat cursele în conformitate cu cerințele Primăriei, însă acestea nu corespund se pare cu doleanțele oamenilor

    27 septembrie 2023

    RATBV a implementat în ultima perioadă o serie de măsuri de optimizare și eficientizare a orarelor de circulație pentru mai…

    A revenit COVID-19: Numărul cazurilor a crescut la Brașov. Specialiștii fac apel către populație să respecte regulile de protecție împotriva bolii
    Sănătate De Laura Nilescu Gal0

    A revenit COVID-19: Numărul cazurilor a crescut la Brașov. Specialiștii fac apel către populație să respecte regulile de protecție împotriva bolii

    27 septembrie 2023

    Numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere la Brașov, avertizează specialiștii, care fac un apel către populație să respecte regulile…

    Polițiștii cer ca valoarea punctului de amendă să crească cu 15% și să ajungă la 165 de lei. Conform legii, ar trebui să fie 300 de lei
    Economie De Biz Brasov0

    Polițiștii cer ca valoarea punctului de amendă să crească cu 15% și să ajungă la 165 de lei. Conform legii, ar trebui să fie 300 de lei

    27 septembrie 2023

    Poliția Română vrea amenzi mai mari pentru șoferi și în acest sens a fost formulată o propunerea pentru creșterea punctului…

    Drapelul național „a dispărut” de pe Primăria din Sfântu Gheorghe. Explicația oficială: din motive „tehnice”, tricolorul nu poate fi arborat permanent
    Stiri Brasov De Ionuț Dincă1

    Drapelul național „a dispărut” de pe Primăria din Sfântu Gheorghe. Explicația oficială: din motive „tehnice”, tricolorul nu poate fi arborat permanent

    27 septembrie 2023

    Epopeea tricolorului românesc de pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe continuă printr-un nou episod. Deși acesta a fost rearborat în data…

    Ca să îi motiveze pe polițiști să fie mai activi, Ministerul de Interne vrea să le acorde bonusuri agenților care descoperă capturi mari de droguri sau fapte de corupție
    Stiri Brasov De Ionuț Dincă0

    Ca să îi motiveze pe polițiști să fie mai activi, Ministerul de Interne vrea să le acorde bonusuri agenților care descoperă capturi mari de droguri sau fapte de corupție

    27 septembrie 2023

    Chestorul de poliție Bogdan Despescu a făcut aceste declarații în prima sa conferință de presă susținută de la scandalul în…

    Se caută ajutoare la cantină: Studenții Universității Transilvania pot câștiga 800 de lei lunar muncind doar 4 ore zilnic
    Stiri Brasov De Laura Nilescu Gal0

    Se caută ajutoare la cantină: Studenții Universității Transilvania pot câștiga 800 de lei lunar muncind doar 4 ore zilnic

    27 septembrie 2023

    Studenții Universității Transilvania care vor să câștige cel puțin 800 de lei muncind doar 4 ore într-un program flexibil și…

    Analiză imobiliară la început de an universitar: Chirii tot mai scumpe în marile orașe, iar Brașovul este pe locul 3 în clasament. Cartierul Tractorul/Coresi este zona cea mai solicitată din oraș
    Economie De Biz Brasov0

    Analiză imobiliară la început de an universitar: Chirii tot mai scumpe în marile orașe, iar Brașovul este pe locul 3 în clasament. Cartierul Tractorul/Coresi este zona cea mai solicitată din oraș

    27 septembrie 2023

    Chiriile solicitate pentru apartamentele din cele mai mari șase orașe ale țării au continuat să se majoreze în luna septembrie,…

    DS Smith se alătură campaniei „Let's Do It, Romania!” și sărbătorește activ Ziua Mondială a Curățeniei, la Zărnești
    Social De Biz Brasov0

    DS Smith se alătură campaniei „Let’s Do It, Romania!” și sărbătorește activ Ziua Mondială a Curățeniei, la Zărnești

    27 septembrie 2023

    DS Smith, lider în producția de ambalaje sustenabile, s-a alăturat campaniei anuale a mișcării Let’s Do It, Romania!, organizată vineri, 22…

    DSP Brașov, amenzi de aproape 85.000 de lei în această vară. Inspectorii au verificat tabere școlare, hoteluri și restaurante/ Lista unităților unde au fost înregistrate toxiinfecții alimentare
    Stiri Brasov De Laura Nilescu Gal0

    DSP Brașov, amenzi de aproape 85.000 de lei în această vară. Inspectorii au verificat tabere școlare, hoteluri și restaurante/ Lista unităților unde au fost înregistrate toxiinfecții alimentare

    27 septembrie 2023

    Direcția de Sănătate Publică Brașov a efectuat 262 de controale, în această vară. Este vorba despre 7 controale în tabere…

    Programul Casa Verde Fotovoltaice e blocat de o firmă, iar 86.000 de români asteaptă deznodământul. Judecătorii au suspendat publicarea listei instalatorilor autorizați
    Economie De Biz Brasov0

    Programul Casa Verde Fotovoltaice e blocat de o firmă, iar 86.000 de români asteaptă deznodământul. Judecătorii au suspendat publicarea listei instalatorilor autorizați

    27 septembrie 2023

    Programul Casa Verde e blocat începând de ieri, după ce judecătorii au suspendat o etapă importantă în desfășurarea procedurilor de…

    Controale în școlile private din județul Brașov. Direcția de Sănătate Publică a amendat cu 5.000 de lei o unitate de învățământ care nu avea autorizație sanitară de funcționare și nu a deținut nici în anul școlar precedent
    Stiri Brasov De Laura Nilescu Gal0

    Controale în școlile private din județul Brașov. Direcția de Sănătate Publică a amendat cu 5.000 de lei o unitate de învățământ care nu avea autorizație sanitară de funcționare și nu a deținut nici în anul școlar precedent

    27 septembrie 2023

    Reprezentanții Instituției Prefectului au verificat școlile particulare din județul Brașov. Conform datelor, la nivelul județului nostru sunt înregistrate un număr…

    CFR Marfă a făcut 55 de milioane de lei din vânzarea de locomotive și vagoane vechi. Cele mai multe vagoane, 52, au fost cumpărate de combinatul făgărășean Nitramonia
    Stiri Brasov De Ionuț Dincă0

    CFR Marfă a făcut 55 de milioane de lei din vânzarea de locomotive și vagoane vechi. Cele mai multe vagoane, 52, au fost cumpărate de combinatul făgărășean Nitramonia

    27 septembrie 2023

    CFR Marfă a încasat 55 de milioane lei din vânzarea a 45 de locomotive și 56 de vagoane vechi, a…

    Fostul șef de la Anticorupție, avere nejustificată de peste 1 milion de lei. Agenția Națională de Integritate a sesizat Curtea de Apel București
    Social De Biz Brasov0

    Fostul șef de la Anticorupție, avere nejustificată de peste 1 milion de lei. Agenția Națională de Integritate a sesizat Curtea de Apel București

    27 septembrie 2023

    Fostul director al DGA, Cătălin Ioniţă, are o avere nejustificată de 1,15 milioane de lei, spune Agenția de Integritate. Agenţia…

    Fostul șef al Direcției de Sănătate din Chișinău, a cărui vilă din Predeal a fost percheziționată de DNA, susține că este nevinovat: în casă s-au găsit doar 7 file cu schița construcției și schema instalațiilor electrice
    Stiri Brasov De Ionuț Dincă0

    Fostul șef al Direcției de Sănătate din Chișinău, a cărui vilă din Predeal a fost percheziționată de DNA, susține că este nevinovat: în casă s-au găsit doar 7 file cu schița construcției și schema instalațiilor electrice

    27 septembrie 2023

    O vilă din Predeal, care ar apartine fostului sef al Directiei Sanatate Chisinau, Boris Gîlcă, a fost perchezițonată ieri, de…

    În județul Brașov sunt 5.286 elevi de etnie romă. Din cele 266 de locuri disponibile la liceu rezervate pentru această etnie au fost ocupate doar 64
    Stiri Brasov De Ionuț Dincă0

    În județul Brașov sunt 5.286 elevi de etnie romă. Din cele 266 de locuri disponibile la liceu rezervate pentru această etnie au fost ocupate doar 64

    27 septembrie 2023

    Sursa foto: partidaromilor.ro În județul Brașov, în anul școlar 2023-2024, sunt înregistrați în Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România…

    Ultimele Știri Adăugate
    Poliţiştii ar putea da sancţiuni pe baza imaginilor de pe camerele de bord instalate de șoferi, dacă o propunere legislativă va fi adoptată

    Poliţiştii ar putea da sancţiuni pe baza imaginilor de pe camerele de bord instalate de șoferi, dacă o propunere legislativă va fi adoptată

    Stiri Brasov 27 septembrie 2023
    Topul celor mai inovatoare țări din lume. România este pe locul 47, după Ungaria sau Bulgaria

    Topul celor mai inovatoare țări din lume. România este pe locul 47, după Ungaria sau Bulgaria

    Economie 27 septembrie 2023
    Despăgubiri record în România: 500.000 de euro pentru un bărbat care a rămas invalid în urma unui accident rutier

    Despăgubiri record în România: 500.000 de euro pentru un bărbat care a rămas invalid în urma unui accident rutier

    Social 27 septembrie 2023
    Victor Ilie, deputat USR: Infractorii ne râd în nas (GUEST POST)

    Victor Ilie, deputat USR: Infractorii ne râd în nas (GUEST POST)

    Opinii 27 septembrie 2023

    Stai conectat la Știri

    Înscrie-te la newsletter-ul BizBrasov și vei primi periodic cele mai importante știri ale momentului.

    cumpara revista fwdbv
    Ultimele Comentarii
    • Ursache la Drapelul național „a dispărut” de pe Primăria din Sfântu Gheorghe. Explicația oficială: din motive „tehnice”, tricolorul nu poate fi arborat permanent
    • Barbulescu la UE pregăteşte un nou tip de permis auto: categoria B+. Pentru ce tip de mașină va fi necesar
    • Tălîngan la Patronatele din turism cer ca românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă
    • mihai la Negocieri la ROMATSA pentru prelungirea programului Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav. Sunt în discuție două variante
    Alte Știri Brașov
    Despăgubiri record în România: 500.000 de euro pentru un bărbat care a rămas invalid în urma unui accident rutier

    Despăgubiri record în România: 500.000 de euro pentru un bărbat care a rămas invalid în urma unui accident rutier

    27 septembrie 2023
    Victor Ilie, deputat USR: Infractorii ne râd în nas (GUEST POST)

    Victor Ilie, deputat USR: Infractorii ne râd în nas (GUEST POST)

    27 septembrie 2023
    Primăria Brașov suspendă licitațiile pentru parcările de reședință. Vrea să implementeze o aplicație prin care brașovenii să își adjudece locul de parcare online

    Primăria Brașov suspendă licitațiile pentru parcările de reședință. Vrea să implementeze o aplicație prin care brașovenii să își adjudece locul de parcare online

    27 septembrie 2023
    Săcelenii, nemulțumiți de graficul autobuzelor, după ce transportul a fost preluat de RATBV. Operatorul susține că a suplimentat cursele în conformitate cu cerințele Primăriei, însă acestea nu corespund se pare cu doleanțele oamenilor

    Săcelenii, nemulțumiți de graficul autobuzelor, după ce transportul a fost preluat de RATBV. Operatorul susține că a suplimentat cursele în conformitate cu cerințele Primăriei, însă acestea nu corespund se pare cu doleanțele oamenilor

    27 septembrie 2023
    Litoral Romania 2023

    Bucură-te de soare, mare și distracție pe litoralul românesc! Pe ZileȘinopti.ro găsești cele fresh informați. Descoperă cele mai frumoase plaje, atracții turistice și evenimente din stațiunile de pe litoralul Mării Negre.

    • Evenimente Litoral
    • Plaje Litoral
    • Restaurante Litoral
    • Cafenele Litoral
    • Baruri, Puburi, Cluburi Litoral
    OPPENHEIMER 2023

    Citește totul despre filmul OPPENHEIMER. Vezi Trailer Oficial și alte documentare, Interviuri cu Actorii Principali.

    • Filmul Oppenheimer

    Înființat în anul 2012, site-ul www.bizbrasov.ro a devenit principala sursă zilnică de informație pentru cititorii brașoveni. BizBrasov.ro este un site de știri locale care oferă conținut de calitate pentru orașul și județul Brașov.

    S.C. BIZ AFACERI MEDIA S.R.L
    Brasov, Str. Octavian Goga Nr.9
    office@bizbrasov.ro

    Facebook
    Știri Brașov
    • Viața Brașovului
    • Știri Brașov
    • Economie
    • Sănătate
    • Opinii
    • Social
    • Știri Naționale
    • Timp liber
    Info & Servicii
    • Abonamente fwdBV
    • Publicitate
    • Trimite Stire
    • Confidentialitate
    • Utilizare Cookie-uri
    • ANPC

    Stai conectat la Știri

    Înscrie-te la newsletter-ul BizBrasov și vei primi periodic cele mai importante știri ale momentului.

    Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate. Numele si identitatea vizuala BizBrasov.ro sunt marci inregistrate BIZ AFACERI MEDIA.
    web hosting by romarg

    Tastați mai sus și apăsați Enter pentru a căuta. Apăsați Esc pentru a anulare.

    Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru.

    Poți afla mai multe despre ce cookie-uri folosim sau să le dezactivezi în .

    Biz Brasov
    Prezentare generală a confidențialității

    Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

    Cookie-urile strict necesare

    Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.

    Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.