
Panner a apărut în 2018, în Moieciu de Jos, oferind produse de patiserie, cofetărie şi cafea, create în laboratorul propriu.
La poalele munţilor, în zona Bran-Moieciu, antreprenorul Remus Gârbacea a decis în 2018 să deschidă cofetăria Panner, inspirat de la unităţile descoperite în zona muntoasă a Austriei. Un an mai târziu, în 2019, s-a alăturat şi soţia sa, Georgiana Gârbacea, businessului, aducând cunoştinţele sale în management, iar împreună vor să ducă Panner în mai multe oraşe din România, dar şi în străinătate, fie cu locaţii proprii, fie franciză.
„Panner a fost creat ca un concept diferit, o cofetărie, patiserie, cafenea – oază de linişte şi relaxare pentru a putea savura prăjituri, produse de patiserie aburinde, lângă o cafea aromată. Eu m-am alăturat în acest business ca asociat la sfârşitul lui 2019 şi m-am implicat activ, cu tot bagajul de cunoştinţe în management şi am aprofundat intensiv domeniul cofetăriei şi patiseriei”, a povestit Georgiana Gârbacea.
Ea a adăugat că soţul său avea deja experienţă în business, familia sa având o afacere în acelaşi domeniu al panificaţiei şi al cofetăriei, iar experienţa ei de management, dar şi de lucru în multinaţionale completează cunoştinţele din afaceri. Peste 100 de locuri are Panner pentru clienţi, având o terasă generoasă, iar oamenii pot lua produse şi la pachet.
„Panner a ajuns să fie considerat de clienţii noşti ca o destinaţie turistică, la munte. Ne aflăm în zona turistică Bran, la câţiva kilometri de castel, pe drumul principal, mulţi călători trec prin faţa locaţiei şi se opresc pentru cafea, patiserie sau deserturi”, a mai spus Georgiana Gârbacea. Topul produselor vedetă din Panner este dominat de ecler, dar clienţii mai comandă şi amandine, savarină, pavlova, produse de patiserie ca ştrudel, poale în brâu, plăcintă dobrogeană.
Mai multe detalii, pe zf.ro.