
Hotelul Ruia din Poiana Brașov devine centrul răsfățului turismului de iarnă de la noi din țară, Adrian Ilie, fostul jucător legendar din atacul României, ocupându-se personal ca invitații să aibă parte de momente de neuitat. Ziua Națională a României marchează momentul în care la Hotelul Ruia din Poiana Brașov se dă startul oficial al sezonului de iarnă, turiștii care vor avea inspirația să ajungă acolo urmând să fie adevărate vedete, răsfățul pregătit fiind unul rar întâlnit. Iar de răsfățul culinar al celor care ajung acolo se va ocupa faimosul George Proțap, unul dintre cei mai talentați chef-i ai gastronomiei românești tradiționale.
Adrian Ilie pregătește un sezon de iarnă de neuitat la Hotel Ruia: ”Vrem să facem ceva spectaculos”
Poiana Brașov devine, ca în fiecare an odată cu primele zăpezi, potul turismului românesc. Iar polul răsfățului din stațiunea de lux este Hotel Ruia, locul în care, începând cu 1 Decembrie, chiar de Ziua Națională a României, se dă startul sezonului de iarnă și se petrec lucruri cum nu s-au mai văzut.
FANATIK a stat de vorbă cu Adi Ilie, ”Cobra” care a adus atât de multe satisfacții fotbalului românesc. Acum reconvertit în om de afaceri, Adi Ilie și-a dorit ca hotelul pe care îl conduce să fie la fel de spectaculos ca pe vremea în care dirija atacul Valenciei cu șuturi năucitoare și goluri formidabile.
„Vrem să facem ceva spectaculos. Și, după ce am stat să mă gândesc puțin, am reușit să găsesc soluția. Zi de zi clienții noștri vor avea bucuria să fie martori al unor momente de-a dreptul delicioase, să le oferim o vacanță ca-n povești”, ne-a spus Adi Ilie, în exclusivitate.
Detalii pe fanatik.ro.