Vine vara, bine-mi pare, peste tot se fac grătare! Dar, dacă n-ai nici unde și nici cunoștințele necesare pentru a face un grătar cum trebuie, e cel mai bine să apelezi la cei care se pricep. Pentru cei ce se recunosc în această descriere am făcut lista de mai jos:

1. Brașov | Ceasu’ Rău
Ceasu’ Rău e un restaurant renumit printre brașoveni și sunt mulți care vin aici, mai ales atunci când li se face poftă de mici. Îți sugerăm să le urmezi exemplul, mai ales atunci când ți se deschide apetitul pentru preparatele la grătar. Bineînțeles, vei găsi și alte preparate la grătar în meniu.

2. București | Smokăreală
Atunci când cauți un barbeque deosebit, unul dintre cele mai bune brisket-uri din oraș sau coaste cum numai americanii știu să facă, ar fi bine să treci pe la Smokăreală. Început inițial ca un food truck, în 2021, el s-a transformat și în restaurant, iar acum face valuri printre „carnivorii” din oraș.

3. Cluj | Muura Steakhouse
Situat în zona Piața Muzeului, Muura Steakhouse este locul în care vrei să mergi când vine pofta pentru un steak de vită gustos. Aici găsești o mulțime de opțiuni din care să alegi, dar antricotul de vită Black Angus și vrăbioara de vită sunt în top.
Citește articolul în întregime pe Zile și Nopți Brașov, dând click AICI!