Close Menu
    Servicii BizBrasov
    • Abonamente FwdBV
    • Publicitate
    • Trimite Stire!
    Facebook
    • Abonamente FwdBV
    • Publicitate
    • Trimite Stire!
    Facebook
    Biz BrasovBiz Brasov
    • Știri Brasov
    • Economie
      • Imobiliare
      • Turism
      • IT
    • Timp liber
      • Evenimente
      • Cultură
      • Media
    • Viața Brașovului
      • Administratie
      • Politica
    • Sănătate
    • Social
    • Opinii
    • Știri Naționale
    Biz BrasovBiz Brasov
    Home»Stiri Brasov»Au lăsat în urmă Bucureștiul și au investit 150.000 de euro într-o cabană la poalele munților Făgăraș. Anul trecut au avut peste 1.000 de oaspeți

    Au lăsat în urmă Bucureștiul și au investit 150.000 de euro într-o cabană la poalele munților Făgăraș. Anul trecut au avut peste 1.000 de oaspeți

    0
    By Biz Brasov on 10 martie 2022 Stiri Brasov, Turism
    Share
    WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
    Au lăsat în urmă Bucureștiul și au investit 150.000 de euro într-o cabană la poalele munților Făgăraș. Anul trecut au avut peste 1.000 de oaspeți

    A fost nevoie să vină pandemia ca doi tineri să redescopere viaţa autentică trăită la ţară, într-un sătuc pitoresc la poalele munţilor Făgăraş, pe malul pârâului Viştişoara.  În urmă cu doi ani, Anca şi Dorian Ciupa locuiau într-un Bucureşti sufocant şi aglomerat, care le îngrădea complet viaţa de familie, aşa că au luat decizia de a se muta definitiv în mediul rural, în casa construită cu destinaţia de reşedinţă de vară. Apoi, după ce s-au adaptat şi integrat în noul mediu, a apărut şi o „extensie a acestui proiect“ – River Residence Chalet -, o cabană unde ei împărtăşesc cu oaspeţii din plăcerile vieţii la ţară.

    „Povestea River Residence este povestea a doi tineri care au lăsat în urmă goana prin viaţă şi au luat-o la pas prin ea. Mână în mână cu natura“, spune Anca Ciupa pentru Business Magazin. Ea îşi aminteşte că locuiau într-un oraş mare şi ofertant, dar, în acelaşi timp, sufocant şi obositor. Zilele se transformaseră într-o goană nebună după activităţi şi lucruri care trebuia să fie făcute, prin locuri care nu le mai trezeau emoţii şi printre chipuri care nu le mai spuneau nimic.

    „Sau poate o făceau, dar eram mereu atât de grăbiţi încât nu găseam răgazul să ne oprim să le înţelegem. Eram prea ocupaţi să fim ocupaţi şi ne rămânea prea puţin timp să mai trăim.“

    Povestea lor este, probabil, povestea multora dintre cei care au fost crescuţi cu valorile autentice ale satului, unde timpul ştie să aibă răbdare cu omul, şi care au ales apoi calea unei metropole, unde oamenii cred că pot controla timpul.

    Citește și:

    Alpin Magic Land – paradisul copiilor în Poiana Brașov

    Cetățuia Brașovului intră în șantier. În prima etapă, se face o scanare 3D a monumentului pentru identificarea suprafețelor unde sunt necesare intervențiile, apoi igenizarea și reparațiile minimale pentru a se realiza un circuit de vizitare pentru turiști

    După ce a fost amendat de Poliție cu 50.000 de lei, consilierul PNL care a construit ilegal 7 imobile la Râșnov a fost „călcat” și de reprezentanți ai Ministerului Turismului

    „Pare-se că a fost nevoie să fim puşi pe pauză de pandemie pentru a înţelege că, de fapt, nu de o Pauză aveam nevoie, ci de un Stop şi înapoi la Start!“

    Anca şi Dorian s-au cunoscut la Sibiu, un oraş numai bun să te îndrăgosteşti şi să începi să dai un rost vieţii, după cum spune ea. Unul din Victoria, celălalt din Slobozia, au găsit amândoi de cuviinţă că Bucureştiul părea tărâmul care să le împlinească multe dintre vise, cu atât mai mult cu cât familia se mărise. Dar, cu timpul, viziunea s-a schimbat.

    „Pandemia ne-a oferit nişte clipe nedorite de răgaz, dar, iată, mult apreciate.“ Astfel, au lăsat fără părere de rău Bucureştiul în urmă şi s-au mutat la Viştişoara, în casa pe care o construiseră ca reşedinţă de vară. Au ştiut însă din primul moment în care i-au călcat pragul că au luat decizia corectă.

    „Atât vecinii, cât şi natura ne-au întâmpinat cu braţele deschise, exact ca în copilărie, când mergeam la bunici. Şi atunci am înţeles că, în timp ce noi alergam prin viaţă, ea ne aştepta răbdătoare, să revenim şi să o trăim. Acasă.“ Mai apoi, au decis să le dezvăluie şi altora din secretele noii lor vieţi.

    Au lăsat în urmă Bucureștiul și au investit 150.000 de euro într-o cabană la poalele munților Făgăraș. Anul trecut au avut peste 1.000 de oaspeți

    Casa de vacanţă River Residence, care e acum destinată oaspeţilor, a fost construită de la zero între 2018 şi 2020 şi dispune de cinci camere duble, cu vedere la munţii Făgăraş şi la pârâul Viştişoara, şi se închiriază doar integral, pentru minimum două nopţi. Există şi posibilitatea ca oaspeţii să ia aici masa, antreprenorii colaborând cu o echipă din zonă. Se poate asigura regim de demipensiune sau pensiune completă, iar la cerere se poate aduce un bucătar care să gătească la faţa locului la foişor ori ceaun. În perioada mai-decembrie 2021, proiectul River Residence a primit peste 1.000 de oaspeţi, iar în acest an fondatorii speră ca numărul lor să se dubleze.

    „Terenul l-am găsit pe olx, are o suprafaţă de 1.600 mp, iar casa de vacanţă măsoară 215 mp.“

    Proiectul a necesitat o investiţie de peste 150.000 de euro, banii provenind atât din fonduri proprii, cât şi din finanţare bancară. Casa de vacanţă, Anca şi Dorian o administrează împreună, fiind un business de suflet. Ei mai deţin o afacere, o agenţie de traduceri în sectorul 3 din Bucureşti, afacere pe care o administrează online.

    „Facem traduceri online în toate limbile Uniunii Europene. Eu, la bază, sunt traducător autorizat de limbă franceză. Mă mai ocup şi acum de traduceri şi am publicat şi o carte în 2021, „Ghidul traducătorului“.“

    Anca spune că pandemia a fost cea care i-a orientat spre viaţa la ţară, având deja reşedinţa de vară aici, unde îşi petreceau vacanţele. Turismul în România în ultimii doi ani a înregistrat un salt uriaş, tot mai mulţi oameni fiind atraşi de propria ţară şi mai ales de zonele rurale pe care le-au ales pentru a se relaxa, pentru a petrece timp în natură, pentru a face drumeţii montane şi multe altele, adaugă ea.

    „Valea Viştişoarei este o zonă foarte ofertantă din punct de vedere turistic şi generoasă din punct de vedere geografic. Proximitatea celui mai înalt lanţ muntos din România oferă numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber, iar varietatea floristică este o inepuizabilă sursă de frumos în orice anotimp.“

    În apropierea River Residence, la maximum 40 de kilometri depărtare, se află Păstrăvăria Viştişoara, Aventura Parc Drăguş, Mănăstirea Sâmbăta de Sus, Templul Ursitelor – Mănăstirea Rupestră de la Şinca Veche, Cetatea Făgăraşului, Abaţia Cisterciană de la Cârţa, Piramidele de la Şona, Castelul de Lut şi Povestea Calendarului de la Porumbacu de Sus, Muzeul de Pânze şi Poveşti din Mândra şi Mocăniţa de la Hoşman.

    „Există în zonă numeroase modalităţi de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă şi anotimp. Asta, desigur, dacă vă veţi îndura să părăsiţi, chiar şi doar pentru câteva ore, oaza de bine şi linişte care este River Residence Viştişoara.“

    Anca Ciupa spune că Viştişoara este unul dintre cele mai autentice sate din Transilvania. Ei l-au descoperit întâmplător, în drumeţiile montane pe care le făceau în (şi mai) tinereţe.

    „Am îndrăgit din prima clipă îmbinarea perfect armonioasă a celor patru elemente dătătoare de viaţă – susurul pârâului, aerul binefăcător de munte, focul mocnind în şemineu şi pământul ca element al creaţiei.“

    Au construit casa de la zero, în trei ani, alături de meşteri locali pricepuţi, care i-au ajutat să dea o formă concretă unui vis pe care ei îl vizualizau cu atât de multă claritate!

    Anca şi Dorian au lucrat cot la cot cu meşterii, de la fundaţie, instalaţii şi design până la ame­najările interioare.

    „Ne-am dorit o casă în stil scandinav, cu ferestre generoase care să permită naturii să ne îmbrăţişeze în orice moment şi care să respire prin toţi porii aerul pur al vieţii simple de la munte.“

    Nimic nu este ales întâm­plător. Lemnul este elementul central, dar există şi câteva pete de culoare. Pentru a crea o atmosferă de pace şi linişte, nu există televizor sau radio în camere; în schimb, sunt o mulţime de cărţi interesante pe rafturi, opere ce abia aşteaptă să fie citite în pat, în faţa şemineului sau în cada înspumată din dormitoare care au vedere la munte.

    „Am creat un adevărat refugiu rural care să ofere oaspeţilor tot confortul de bază, păstrând în acelaşi timp farmecul simplu şi autentic al unei pensiuni confortabile în mijlocul unui cadru natural uluitor.“

    Au gândit şi făcut totul cu bucuria copilului care îşi construieşte prima fortăreaţă, primul castel de nisip, îşi aşază primul cort sub masă sau care fuge cu picioarele goale pe uliţele încălzite ale satului, ştiind sigur că altă bucurie mai mare pe lume nu există.

    Share. WhatsApp Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email Telegram
    Previous ArticleFurnizorii de apă, canalizare și salubritate pot debranșa clienții care nu-și plătesc facturile, odată cu ridicarea stării de alertă din România
    Next Article După un 2021 foarte bun, grupul Schaeffler suspendă prognozele pentru anul 2022 în urma conflictului armat din Ucraina
    Biz Brasov
    • Website

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    Alte stiri similare

    Brașoveancă transportată la spital cu elicopterul SMURD. S-a accidentat în Munţii Făgăraş, după ce a alunecat pe zăpadă
    Social By Biz Brasov0

    Brașoveancă transportată la spital cu elicopterul SMURD. S-a accidentat în Munţii Făgăraş, după ce a alunecat pe zăpadă

    14 iunie 2025

    O femeie din Braşov s-a accidentat în zona montană „Acele Cleopatrei”, situată sub Vârful Negoiu din Munţii Făgăraş, după ce…

    O cetate din județ, construită într-o spirală ascendentă pe ruinele Rumidavei, unul dintre obiectivele turistice importante în circuitele culturale din sud-estul Europei
    Stiri Brasov By Biz Brasov0

    O cetate din județ, construită într-o spirală ascendentă pe ruinele Rumidavei, unul dintre obiectivele turistice importante în circuitele culturale din sud-estul Europei

    14 iunie 2025

    Cetatea Rupea este unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul țării, fiind situată pe Dealul Cohalmului, la…

    Peste 110.000 lei, cuantumul amenzilor scrise de polițiștii brașoveni într-o singură zi. Cea de… vineri 13
    Social By Biz Brasov0

    Peste 110.000 lei, cuantumul amenzilor scrise de polițiștii brașoveni într-o singură zi. Cea de… vineri 13

    14 iunie 2025

    Peste 650 de mașini oprite, peste 200 de șoferi testate cu etilotestul, 2 șoferi prinși băuți la volan, 7 permise…

    Sindicatele din Învățământ anunță grevă japoneză miercuri. Oficial, anul școlar se încheie vineri. În universitar este sesiune
    Social By Biz Brasov0

    Sindicatele din Învățământ anunță grevă japoneză miercuri. Oficial, anul școlar se încheie vineri. În universitar este sesiune

    14 iunie 2025

    Sindicatele din Educație anunță că membrii de sindicat din școli și facultăți vor protesta miercuri, 18 iunie, în timpul activităților…

    Investițiile străine, în scădere în România
    Social By Biz Brasov0

    Investițiile străine, în scădere în România

    14 iunie 2025

    Investițiile directe ale nerezidenților în România au însumat, în primele patru luni ale acestui an, 1,99 miliarde de euro, în…

    Harta celor mai cultivate legume și fructe din fiecare județ
    Social By Biz Brasov0

    Harta celor mai cultivate legume și fructe din fiecare județ

    14 iunie 2025

    Dacă ne-am uitat la harta României ca la un puzzle format din culturile agricole cele mai populare din fiecare județ,…

    Va continua Hidroelectrica să aibă cel mai mic preț la electricitate, de la 1 iulie? „Vom fi nevoiți să ne adaptăm condițiilor de piață”
    Social By Biz Brasov0

    Va continua Hidroelectrica să aibă cel mai mic preț la electricitate, de la 1 iulie? „Vom fi nevoiți să ne adaptăm condițiilor de piață”

    14 iunie 2025

    Compania de stat Hidroelectrica a avertizat că nu poate garanta că va continua să ofere, și după data de 1…

    Impozit mai mare pe proprietate de la 1 ianuarie 2026
    Social By Biz Brasov0

    Impozit mai mare pe proprietate de la 1 ianuarie 2026

    14 iunie 2025

    Impozitul pe proprietate va crește de la 1 ianaurie 2026, întrucât este jalon în PNRR, a declarat președintele PNL, Ilie…

    Val de toxiinfecții alimentare în spitalele din România
    Social By Biz Brasov0

    Val de toxiinfecții alimentare în spitalele din România

    14 iunie 2025

    Spitalele din țară se confruntă cu un val de pacienți care prezintă simptome specifice toxiinfecțiilor alimentare și infecțiilor digestive. Zeci…

    Curtea de Apel Brașov a decis definitiv: cota TVA de 19% pentru cafeaua și ceaiul servite în HoReCa este nelegală
    Social By Ionuț Dincă0

    Curtea de Apel Brașov a decis definitiv: cota TVA de 19% pentru cafeaua și ceaiul servite în HoReCa este nelegală

    13 iunie 2025

    Curtea de Apel Brașov a pus capăt uneia dintre cele mai controversate interpretări fiscale ale ultimilor ani: TVA-ul de 19% aplicat…

    Alpin Magic Land – paradisul copiilor în Poiana Brașov
    Stiri Brasov By Biz Brasov0

    Alpin Magic Land – paradisul copiilor în Poiana Brașov

    13 iunie 2025

    Poiana Brașov are punct de atracție pentru familiile cu copii: Alpin Magic Land, cel mai mare parc tematic în aer…

    Filtre rutiere organizate ieri în județul Brașov, pentru prinderea camionagiilor băuți și cu probleme la mașini. Un șofer de autocamion avea o alcoolemie de 0.53
    Social By Biz Brasov0

    Filtre rutiere organizate ieri în județul Brașov, pentru prinderea camionagiilor băuți și cu probleme la mașini. Un șofer de autocamion avea o alcoolemie de 0.53

    13 iunie 2025

    Ieri, agenții Poliției Rutiere Brașov au organizat mai multe filtre rutiere în puncte cheie din județul Brașov, într-un interval orar…

    Încă 7 șoferi de la RAT Brașov au ajuns în arestul Poliției Brașov pentru 24 de ore. Numărul celor acuzați că au făcut parte din grupul de hoți de motorină a ajuns la 42
    Social By Biz Brasov0

    Încă 7 șoferi de la RAT Brașov au ajuns în arestul Poliției Brașov pentru 24 de ore. Numărul celor acuzați că au făcut parte din grupul de hoți de motorină a ajuns la 42

    13 iunie 2025

    Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe…

    Autobuzele spre Sânpetru Residence vor circula temporar, luni, pe un traseu deviat și nu vor mai deservi patru stații
    Stiri Brasov By Ionuț Dincă0

    Autobuzele spre Sânpetru Residence vor circula temporar, luni, pe un traseu deviat și nu vor mai deservi patru stații

    13 iunie 2025

    Din cauza unor lucrări de infrastructură efectuate în comuna Sânpetru, luni, 16 iunie 2025, în intervalul orar aproximativ 11.00 –…

    Un bărbat din Bod a ajuns la închisoare, după ce și-a bătut concubina...din gelozie
    Stiri Brasov By Laura Nilescu Gal0

    Un bărbat din Bod a ajuns la închisoare, după ce și-a bătut concubina…din gelozie

    13 iunie 2025

    Polițiștii din Feldioara au fost sesizați de o femeie, care le-a relatat că a fost bătută de concubinul ei. Incidentul…

    Polițiștii brașoveni au confiscat săptămâna aceasta peste 300 mc de material lemnos. S-au dat și amenzi de zeci de mii de lei, iar probleme au fost găsite și la unele ocoale silvice
    Stiri Brasov By Ionuț Dincă0

    Polițiștii brașoveni au confiscat săptămâna aceasta peste 300 mc de material lemnos. S-au dat și amenzi de zeci de mii de lei, iar probleme au fost găsite și la unele ocoale silvice

    13 iunie 2025

    Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat și desfășurat, în ultimele zile, o amplă acțiune la care…

    Cetățuia Brașovului intră în șantier. În prima etapă, se face o scanare 3D a monumentului pentru identificarea suprafețelor unde sunt necesare intervențiile, apoi igenizarea și reparațiile minimale pentru a se realiza un circuit de vizitare pentru turiști
    Stiri Brasov By Ionuț Dincă0

    Cetățuia Brașovului intră în șantier. În prima etapă, se face o scanare 3D a monumentului pentru identificarea suprafețelor unde sunt necesare intervențiile, apoi igenizarea și reparațiile minimale pentru a se realiza un circuit de vizitare pentru turiști

    13 iunie 2025

    Primarul George Scripcaru și arhitectul care asigură municipalității asistența tehnică, Alexandra Stoica, au verificat, astăzi, starea Cetățuii de pe Dealul…

    Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe DN1, la Predeal, în zona pasajului de peste calea ferată
    Stiri Brasov By Laura Nilescu Gal0

    Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe DN1, la Predeal, în zona pasajului de peste calea ferată

    13 iunie 2025

    Restricții de circulație pe DN1, la Predeal, în zona pasajului de peste calea ferată. „Duminică seara, în data de 15.06.2025,…

    ICCO Brașov - printre cele 19 firme românești care au rezistat pe piață din 1990 și până acum. Compania brașoveană aniversează 35 de ani de excelență (VIDEO)
    Economie By Biz Brasov0

    ICCO Brașov – printre cele 19 firme românești care au rezistat pe piață din 1990 și până acum. Compania brașoveană aniversează 35 de ani de excelență (VIDEO)

    13 iunie 2025

    Compania ICCO Brașov a pornit în 1990, într-o sufragerie de apartament, ca o firmă de asamblat computere. Astăzi, după 35…

    Anunț de la BCR pentru toți clienții: Nu trimiteți bani în conturi „securizate” și nu accesați linkuri primite prin e-mail pentru credite sau modificări
    Stiri Brasov By Laura Nilescu Gal0

    Anunț de la BCR pentru toți clienții: Nu trimiteți bani în conturi „securizate” și nu accesați linkuri primite prin e-mail pentru credite sau modificări

    13 iunie 2025

    BCR a transmis un anunț important către toți clienții. Banca, a doua ca mărime din România, avertizează că încercările de…

    Ultimele Știri Adăugate
    Brașoveancă transportată la spital cu elicopterul SMURD. S-a accidentat în Munţii Făgăraş, după ce a alunecat pe zăpadă

    Brașoveancă transportată la spital cu elicopterul SMURD. S-a accidentat în Munţii Făgăraş, după ce a alunecat pe zăpadă

    Social 14 iunie 2025
    O cetate din județ, construită într-o spirală ascendentă pe ruinele Rumidavei, unul dintre obiectivele turistice importante în circuitele culturale din sud-estul Europei

    O cetate din județ, construită într-o spirală ascendentă pe ruinele Rumidavei, unul dintre obiectivele turistice importante în circuitele culturale din sud-estul Europei

    Stiri Brasov 14 iunie 2025
    Peste 110.000 lei, cuantumul amenzilor scrise de polițiștii brașoveni într-o singură zi. Cea de… vineri 13

    Peste 110.000 lei, cuantumul amenzilor scrise de polițiștii brașoveni într-o singură zi. Cea de… vineri 13

    Social 14 iunie 2025
    Sindicatele din Învățământ anunță grevă japoneză miercuri. Oficial, anul școlar se încheie vineri. În universitar este sesiune

    Sindicatele din Învățământ anunță grevă japoneză miercuri. Oficial, anul școlar se încheie vineri. În universitar este sesiune

    Social 14 iunie 2025

    Stai conectat la Știri

    Înscrie-te la newsletter-ul BizBrasov și vei primi periodic cele mai importante știri ale momentului.

    cumpara revista fwdbv
    Ultimele Comentarii
    • Anonim la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav: „Suntem în discuții permanente cu mai multe companii aeriene pentru a aduce zboruri la Brașov și vom avea și rezultate, vom termina acest an cu peste 400.000 de pasageri”
    • Ursa la În Săcele, urșii „patrulează” și ziua în amiaza mare prin curțile localnicilor. Și crescătorii de animale se plâng că sunt „vizitați” tot mai des
    • ion drumaru la VIDEO După aproape 10 ani de la deschiderea primei discuții despre acest obiectiv, centura ocolitoare a municipiului Făgăraș este gata. Nu este foarte clar când va fi dată în folosință
    • Bălan la Prems va cheltui 200.000 de euro pentru a elibera de hale terenul din Tractorul unde vrea să demareze o dezvoltare imobiliară
    Alte Știri Brașov
    Peste 110.000 lei, cuantumul amenzilor scrise de polițiștii brașoveni într-o singură zi. Cea de… vineri 13

    Peste 110.000 lei, cuantumul amenzilor scrise de polițiștii brașoveni într-o singură zi. Cea de… vineri 13

    14 iunie 2025
    Sindicatele din Învățământ anunță grevă japoneză miercuri. Oficial, anul școlar se încheie vineri. În universitar este sesiune

    Sindicatele din Învățământ anunță grevă japoneză miercuri. Oficial, anul școlar se încheie vineri. În universitar este sesiune

    14 iunie 2025
    Investițiile străine, în scădere în România

    Investițiile străine, în scădere în România

    14 iunie 2025
    Harta celor mai cultivate legume și fructe din fiecare județ

    Harta celor mai cultivate legume și fructe din fiecare județ

    14 iunie 2025
    Festivaluri & Evenimente 2024

    Festivaluri Romania din 2024 prezente în Ghidul Festivalurilor alcătuit de Zile și Nopți. Festivaluri sunt prezente în următoarele orașe:

    • Evenimente București
    • Evenimente Brașov
    • Evenimente Cluj-Napoca
    • Evenimente Timișoara
    • Evenimente Iași
    • Evenimente Constanța
    • Evenimente Sibiu
    • Evenimente Oradea

    Înființat în anul 2012, site-ul www.bizbrasov.ro a devenit principala sursă zilnică de informație pentru cititorii brașoveni. BizBrasov.ro este un site de știri locale care oferă conținut de calitate pentru orașul și județul Brașov.

    S.C. BIZ AFACERI MEDIA S.R.L
    Brasov, Str. Octavian Goga Nr.9
    office@bizbrasov.ro

    Facebook
    Știri Brașov
    • Viața Brașovului
    • Știri Brașov
    • Economie
    • Sănătate
    • Opinii
    • Social
    • Știri Naționale
    • Timp liber
    Info & Servicii
    • Abonamente fwdBV
    • Publicitate
    • Trimite Stire
    • Confidentialitate
    • Utilizare Cookie-uri
    • ANPC

    Stai conectat la Știri

    Înscrie-te la newsletter-ul BizBrasov și vei primi periodic cele mai importante știri ale momentului.

    Copyright © 2025 - Toate drepturile rezervate. Numele si identitatea vizuala BizBrasov.ro sunt marci inregistrate BIZ AFACERI MEDIA.
    web hosting by romarg

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.