Dacă nu ai o dietă vegetariană / vegană, atunci trebuie să te recompensezi din când în când cu o friptură bună din carne de vită. Așadar, pentru carnivorii care simt că frigul de afară este un motiv în plus pentru a devora un steak dintr-o carne de calitate, iată 5 restaurante din țară unde pot face acest lucru și vor pleca satisfăcuți:

1. Brașov – Casa Tudor
Casa Tudor împlinește anul acesta 18 ani de existență. În tot acest timp și-a adunat în jurul său o clientelă fidelă, dar și renumele de local unde poți să mănânci unul dintre cele mai bune steak-uri de vită din oraș. În plus, decorul de aici e de inspirație tradițională, cu obiecte originale de gospodărie, o terasă vibrantă pe timpul verii și o atmosferă prietenoasă tot timpul anului.

2. București – Ferma Baciu
Ferma Baciu s-a impus în ultima perioadă drept o măcelărie de unde poți cumpăra o carne de vită de cea mai bună calitate. Dar nu s-au mulțumit cu atât. Proprietarii au deschis și un restaurant unde poți să mănânci o friptură de vită cu adevărat excelentă, de la o fermă locală. Carnea de vită de la Ferma Baciu este atât de apreciată încât multe dintre restaurantele care o folosesc specifică acest lucru în meniu.

3. Cluj – Muura Steakhouse
Situat în zona Piața Muzeului, Muura Steakhouse este locul în care vrei să mergi când vine pofta pentru un steak de vită gustos. Aici găsești o mulțime de opțiuni din care să alegi, dar antricotul de vită Black Angus sau vrăbioară de vită sunt unele dintre alegerile pe care noi le-am făcut în trecut și am fost mai mult decât mulțumiți. De asemenea, burgerii de aici sunt unii dintre cei mai buni din oraș.
Citește articolul în întregime pe Zile și Nopți Brașov, dând click AICI!