Zile și Nopți și Swit Rocs ne invită să aflăm Povestea Calendarului, locul în care ai posibilitatea să iei mai mult din naturalețea autentică a trecutului și mai puțin din realitatea virtuală a viitorului, indiferent de vârstă.
„Ocrotită de crestele falnice ale Munților Făgăraș, șoptită-n șipot de apă de râu, înconjurată de lanuri întinse, castele și sătuce tradiționale, Povestea Calendarului te prinde în farmecul ei de cum pășești pe poartă, indiferent dacă ți-e drag de vremurile în care făceai schimb de abțibilduri de la guma Turbo ori dacă ești mulțumit că poți juca Turbo Racing League pe ultimul model de tabletă. Povestea Calendarului este o aventură de familie, în care au pus umăr, suflet și praf de vise fiecare membru al unei frumoase familii din Sibiu, cât și prietenii apropiați, și care continuă să o facă, zi de zi, înainte și după încheierea programului cu oaspeții.
Gândit ca un parc de distracții manifest pentru frumusețea Țării Făgărașului și pentru întoarcerea la origini, pornit din joacă și din dor de joacă, Povestea Calendarului și-a deschis porțile din luna iulie a acestui an și este plină de surprize! Organizată în jurul a 12 căsuțe tematice, create cu o migală și cu o atenție la detalii care te fac să te oprești minute în șir în fața fiecăreia să le descoperi, să le admiri și să te crucești, ele traduc în culoare și formă cele 12 luni ale anului, explicate în felul în care o făceau și o știau bătrânii de odinioară”, ne povestește Swit Rocs.
Din restaurantul aflat în centrul Poveștii Calendarului poți admira întregul complex, indiferent de locul în care te afli. „Pe lângă cele 12 căsuțe care impersonează câte o lună a anului, există numeroase locuri de joacă pentru copii – leagăne, tobogane, șotron, jocuri cu mingea etc., multe zone de relaxare răspândite prin toate colțurile – băncuțe, pufuri, balansoare, locuri special amenajate pentru a realiza fotografii instagramabile, precum și un restaurant mare, cu preparate tradiționale românești, amplasat în centrul complexului și care oferă o panoramă deosebită asupra căsuțelor, indiferent de poziția în care te așezi. Indiscutabil, Povestea Calendarului are file scrise pentru orice vârstă!
Deși suprafața parcului nu este una foarte mare, îți poți petrece lejer o bună parte din zi admirând căsuțele, relaxându-te cu o limonadă cu fructe de pădure și ascultând muzica de basm care se aude din difuzoare. Lucrul acesta este cu atât mai valabil în zilele de week-end, când se organizează diverse activități, de la jocuri cu clovni, muzică și dans alături de un DJ vesel și o zână zgubilitică, pictură pe față, ateliere, desen, lectură de povești și multe alte surprize care vor fi dezvăluite, încetul cu încetul de creatorii acestui loc de vis unic în România”, ne mai spune Swit Rocs.
Citește întreaga poveste și vezi mai multe imagini din minunăția descoperită în Țara Făgărașului pe Zile și Nopți.