Close Menu
    Servicii BizBrasov
    • Abonamente FwdBV
    • Publicitate
    • Trimite Stire!
    Facebook
    • Abonamente FwdBV
    • Publicitate
    • Trimite Stire!
    Facebook
    Biz BrasovBiz Brasov
    • Știri Brasov
    • Economie
      • Imobiliare
      • Turism
      • IT
    • Timp liber
      • Evenimente
      • Cultură
      • Media
    • Viața Brașovului
      • Administratie
      • Politica
    • Sănătate
    • Social
    • Opinii
    • Știri Naționale
    Biz BrasovBiz Brasov
    Home»Economie»După 11 ani petrecuți ca ospătar în Italia, s-a întors acasă și a investit 60.000 de euro în restaurantul Dei Frati, una dintre cele mai atractive locații din Brașov

    După 11 ani petrecuți ca ospătar în Italia, s-a întors acasă și a investit 60.000 de euro în restaurantul Dei Frati, una dintre cele mai atractive locații din Brașov

    0
    By Ovidiu Vranceanu on 9 iunie 2021 Economie, Stiri Brasov
    Share
    WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
    După 11 ani petrecuți ca ospătar în Italia, s-a întors acasă și a investit 60.000 de euro în restaurantul Dei Frati, una dintre cele mai atractive locații din Brașov

    „Dacă o farfurie din 10 ţi se întoarce înapoi, trebuie să vezi despre ce este vorba, dar nu este o tragedie; dacă ţi se întorc trei din 10, este foarte important să fii prezent şi să remediezi lucrurile.” Aceasta este una dintre lecţiile de bază ale lui Vlad Napar, unul dintre fondatorii restaurantului Dei Frati din Braşov. El îşi trăieşte în fiecare zi visul de peste un deceniu de ospătărie, perioadă după care poate să identifice şi cel mai bun indicator al succesului unui restaurant: feţele clienţilor după ce gustă pastele făcute de soacra sa sau burrata adusă chiar de la ea de acasă, din nordul Italiei.

    “Suntem de profesie ospătari – toată familia mea, tatăl meu a reprezentat restaurantul Alpin ca somelier, ospătar şi altele timp de mai mulţi ani, mama mea a fost tot timpul ospătăriţă şi a lucrat alături de el, iar noi – eu şi fratele meu, am plecat în Italia ca ospătari. La fel ca oricine care lucrează în domeniul acesta, am visat să avem un restaurant”, îşi începe povestea Vlad Napar, cofondatorul restaurantului italienesc aflat în Piaţa George Enescu din Braşov.

    La fel ca în cazul restaurantelor italieneşti, şi în cazul Dei Frati povestea este una în care toţi membrii familiei sunt implicaţi: doi fraţi şi soţiile lor conduc restaurantul, nu stau departe însă nici ceilalţi membri ai familiei (mama lui Vlad Napar, de pildă, i-a ajutat la început cu deschiderea restaurantului, iar soacra este responsabilă de prepararea pastelor de casă).

    Tot acest spirit – regăsit de orice potenţial client care ascultă muzica cu iz de vacanţă doar traversând trotuarul din faţa restaurantului – nu este întâmplătoare.

    Citește și:

    „Ne-am jucat cu focul, noi, ca țară! Nu va fi ușor în perioada următoare. Trebuie multă încredere”, avertizează guvernatorul BNR

    După ce ieri câștigase teren, astăzi, Leul s-a depreciat din nou. Care este cursul BNR

    Siegfried Mureșan: Parlamentul European cere prelungirea PNRR cu 18 luni. Sunt proiecte pe bani europeni, gratis, de care „depind investiții și reforme importante pentru nivelul de trai al oamenilor și modernizarea României”

    Vlad Napar a lucrat în Italia vreme de 11 ani: imediat ce a împlinit 18 ani, a plecat acolo să lucreze ca ospătar, apoi i s-a alăturat şi fratele său, şi viitoarea soţie. Ideea lansării propriului restaurant a venit într-o seară târziu, când cei trei au încheiat orele de program şi au ieşit să se plimbe. „În faţa unui hotel erau nişte farfurii – foarte frumoase, dar oamenii schimbau toată vesela şi au pus-o pe cea veche în faţa restaurantului – noi ne-am spus că am putea să o luăm noi, poate cândva o să avem restaurantul nostru. De acolo a pornit toată magia aceasta. E o cale lungă între a visa să ai un restaurant şi chiar a avea unul”, povesteşte cu entuziasm Vlad Napar pentru Business Magazin.

    Munca în Italia a fost de altfel ca o şcoală antreprenorială pentru ce avea să urmeze la întoarcerea în România. „Eu consider că am fost tot timpul norocos, am ajuns într-o zonă foarte frumoasă, Lago di Garda, un lac spectaculos şi de acolo a început tot parcursul meu – am nimerit într-un restaurant în care şi patronii lucrau de dimineaţa până seara.” Îşi aduce aminte că în primele zile, îl vedea pe patron care aducea apa în restaurant – îşi aminteşte cu exactitate că era vorba despre vreo 200 de lăzi de apă – a vrut să îl ajute, iar acesta a refuzat, fiecare având responsabilităţi bine trasate în cadrul restaurantului. „Practic am văzut ce înseamnă cu adevărat munca. De-a lungul timpului am aflat că aceasta înseamnă reţeta succesului – să fii prezent – adică să îţi respecţi angajaţii şi fiecare să facă ce ştie mai bine.”

    Mai spune că a învăţat acolo că trebuie să existe respect, din toate punctele de vedere, între angajaţi şi şefi. „Patronii italieni sunt foarte primitori, foarte drăguţi, foarte amabili, iar cei din nordul Italiei sunt foarte muncitori. Ei mi-au arătat fără să vrea cum ar trebui să fie gestionat un restaurant. Ei aveau cel mai vechi restaurant din zona respectivă – din 1935 – lucrând cu ei am realizat ce înseamnă să te ocupi de un restaurant şi am ajuns la concluzia că în primul rând contează munca. Dacă vrei să ai un restaurant şi să ajungi la un nivel ridicat, să fii apreciat – este ca un hobby – trebuie să te bucuri de ceea ce faci – acesta nu creşte singur, iar satisfacţiile vin prin muncă.”

    Acumulând aceste învăţături, el a rezistat cei 11 ani la acelaşi patron. „Mă înţelegeam bine cu oamenii, câştigam şi bine, era un mare avantaj faptul că vorbesc patru limbi străine, zona respectivă fiind plină cu turişti din toată lumea. Am rezistat pentru că mi-a plăcut, eu ador meseria de ospătar, sufăr când aud că lumea o percepe ca fiind o meserie de rezervă, este o meserie grea şi pe care nu o înţeleg mulţi, nu ştiu de ce nu e apreciată în ţara noastră.”

    La întoarcere, au investit în restaurant 50.000 – 60.000 de euro, bani pentru investiţia iniţială, strânşi muncind în Italia. „Vorbeam cu o arhitectă care ne spunea la început că sigur ne ajung aceşti bani, dar odată ce avansam cu lucrările, realizam că nu ne ajung deloc. Din fericire am avut cunoştinţe care ne-au ajutat, ne-am împrumutat din toate părţile şi până la urmă am deschis.” Au deschis restaurantul în urmă cu şase ani, iar antreprenorul îşi aminteşte: „Era să nu mai deschidem, cu o săptămână înainte s-a spart o ţeavă şi apa ajunsese până la glezne.  Am avut noroc că nu a mai trebuit să schimbăm parchetul.” Au început cu 10 feluri de mâncare fiindcă sperau ca acestea să fie „puţine, dar bune”. Şi acum au păstrat această filosofie, aducând constant îmbunătăţiri sau schimbând anumite feluri.

    După 11 ani petrecuți ca ospătar în Italia, s-a întors acasă și a investit 60.000 de euro în restaurantul Dei Frati, una dintre cele mai atractive locații din Brașov

    După doar trei luni, fratele a fost nevoit să se întoarcă în Italia pentru a mai aduce bani pentru restaurantul abia deschis; tot cam pe atunci însă, au realizat că restaurantul place oamenilor şi de atunci au tot crescut, prima dată realizând însă că le merge totuşi bine a fost după trei-patru ani. În urmă cu doi ani şi jumătate au mai deschis o unitate, într-un centru comercial, fiindcă nu mai făceau faţă cu producţia de paste. „Nu am vrut să folosim paste din comerţ şi deschiderea noului spaţiu a venit la fix, odată cu criza, am continuat cu livrările şi am crescut şi producţia de paste. La început am început cu o maşină manuală, acum am ajuns să avem două maşini mari, profesionale, iar în curând vom trece la un alt nivel de maşină ca producţie.”

    Visul lor era să vândă paste şi altor restaurante însă, spune antreprenorul, „deocamdată nu am ajuns acolo”.

    Una dintre principalele lecţii când vine vorba despre succesul unui restaurant ţine de prezenţă, a observat Vlad Napar: „Trebuie să fii tot timpul prezent. Trebuie să creşti, dar să fii atent să nu rămâi în urmă fiindcă asta se întâmplă cu multe restaurante. Noi tot timpul am venit cu feluri noi – suntem unul dintre puţinele restaurante care schimbă des meniul, trebuie să fii în continuă mişcare, nu trebuie să rămâi cu acelaşi meniu, dacă vrei să reuşeşti.” Cel mai bun exemplu când vine vorba despre prezenţă este că, dincolo de dezvoltarea afacerii, au ajuns în bucătărie, atât el, cât şi fratele său: „Am lăsat ospătăria şi ne- am dat seama că dacă vrei să reuşeşti, trebuie să fii acolo, în bucătărie.” Fratele său a fost chiar şi, timp de o lună în Italia, la un curs de făcut paste”.

    El observă că mulţi dintre proprietarii de restaurante consideră că odată ce au investit într-un restaurant o sumă mare de bani, acela va funcţiona. „Dar trebuie implicare – am exemple de vecini care au investit în somelieri, în chef bucătari, dar nu este atât de uşor, trebuie să fii conştient că odată ce ai deschis un restaurant, vin şi sacrificiile. Eu am o fetiţă de doi ani, iar anul acesta, când am putut să muncim şi la interior, plecam de acasă când ea dormea şi mă întorceam tot când dormea. Este un domeniu pe care pe cât de multă satisfacţie poate să îţi aducă, pe atât este de greu.”

    În ceea ce priveşte pandemia, avertismentul a venit chiar de la fostul lui patron, care i-a spus din timp că urmează o perioadă grea în baza a ceea ce se întâmpla deja în Italia. După nici 10 zile de izolare, spune că nu au mai putut să stea în casă şi au început să facă livrări la domiciliu. „Lucram cu numai câţiva angajaţi, de la 12 la 16 şi atunci am văzut reacţiile braşovenilor – fratele ducea cu scuterul mâncarea, ceilalţi colegi veneau cu maşinile – toată lumea făcea un service de patru ore – zilnic schimbam meniul –  aveam, prin urmare, foarte mult de lucru. Trebuia să îi atragem pe toţi către noi – pentru noi.” A urmat perioada cu cea mai mare satisfacţie, fiindcă în baza comenzilor, au realizat cât de apreciaţi sunt de braşoveni; apoi a urmat deschiderea terasei, care a funcţionat bine, deşi vânzările nu au mers ca anul trecut, punctează antreprenorul – „Am luptat, nu am închis nicio zi, am avut probleme legate de COVID, dar într-un final toată lumea a fost bine”.


    După 11 ani petrecuți ca ospătar în Italia, s-a întors acasă și a investit 60.000 de euro în restaurantul Dei Frati, una dintre cele mai atractive locații din Brașov

    Vlad Napar, fondator Dei Frati: „Trebuie să fii tot timpul prezent. Trebuie să creşti, dar să fii atent să nu rămâi în urmă fiindcă asta se întâmplă cu multe restaurante. Noi tot timpul am venit cu preparate noi – suntem unul dintre puţinele restaurante care schimbă des meniul, trebuie să fii în continuă mişcare, nu trebuie să rămâi cu acelaşi meniu, dacă vrei să reuşeşti.”


    Subliniează sacrificiul foarte mare care a venit în acest context din partea ospătarilor, în condiţiile în care a fost nevoie să poarte mască de dimineaţa până seara şi făceau servirea chiar şi la -12 grade pe terasă, condiţiile au fost grele, nu a fost un an uşor, dar a fost cu foarte mule satisfacţii. Spune că nu au dat niciun angajat afară şi nu au trimis pe nimeni nici în şomaj tehnic: „Ne-am dat noi puţin mai în spate, am avut încredere în angajaţi – lucrează majoritatea de la deschidere cu noi şi i-am lăsat pe ei să muncească, le-am lăsat tot ce le trebuie, în primul rând ca să nu îi pierdem”, fiindcă de-a lungul anilor, spune că au realizat cât de importante sunt persoanele cu care lucrezi. „Cred că suntem printre puţinii care am angajat oameni – sperăm să fie soare afară, va fi o vară lungă. Şi meseria asta, nu înseamnă numai câştig, trebuie să ai clienţi ca să ai rulaj, dacă ai rulaj, ai marfă proaspătă, dacă ai 3-4 zile cu vreme urâtă, eşti afectat, să ai treabă şi să ai continuitate este primordial.”

    Pandemia a venit cu provocări şi în ceea ce priveşte aprovizionarea cu produse din Italia.

    „De când a început criza, a trebuit să răresc din produse, sunt produse care rezistă foarte puţin, noi aveam doi colaboratori care veneau săptămânal, acum vin la două săptămâni, luăm brânzeturi, mezeluri, din păcate, am renunţat la peşte – să sperăm că de acum toată lumea va relua transporturile.”

    Planurile de viitor nu includ expansiunea, iar spre deosebire de cazul altor fondatori de restaurante care ţintesc transformarea într-un lanţ, Vlad Napar îşi doreşte să menţină spiritul familial al restaurantului său: „Copil mic, probleme mici, copil mare, probleme mari. Am avut multe oferte să preluăm restaurante mai mari, mai frumoase, chiar în Bucureşti, în Pipera, dar nu vrem să pierdem farmecul acestui restaurant de familie, magia locului. Dacă devenim un restaurant mai mare, devenim ca o fabrică, poate şi asta este o provocare, să menţii tot timpul standardele, lumea ne place aşa şi aşa vrem să continuăm.”

    Îi sfătuieşte pe antreprenorii aflaţi la început de drum să conştientizeze că nu este uşoară dezvoltarea unei astfel de afaceri: „E frumos, satisfacţiile sunt pe măsură, dar să se aştepte la multă muncă şi să fie prezenţi. Munca rezolvă multe probleme, prezenţa, la fel, seriozitatea şi, cel mai important aspecte care aduce succesul este cu siguranţă personalul”.

    Share. WhatsApp Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email Telegram
    Previous ArticleCel mai mare magazin JYSK din România este la Brașov, la Coresi Shopping Resort
    Next Article Ministrul Justiției vrea achiziționarea cartelelor prepay doar cu buletinul, în urma amenințării cu bombă de la Curtea de Apel București și a cazului din Arad
    Ovidiu Vranceanu
    • Website
    • Facebook

    ovidiu@bizbrasov.ro

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    Alte stiri similare

    Proiect de lege depus în Camera Deputaților: Închisoare pentru părinţii care nu îşi duc copiii agresori la consiliere psihologică
    Social By Biz Brasov0

    Proiect de lege depus în Camera Deputaților: Închisoare pentru părinţii care nu îşi duc copiii agresori la consiliere psihologică

    20 mai 2025

    Deputatul liberal Florin Roman anunţă că marţi a depus un proiect de lege privind înăsprirea sancţiunilor pentru minorii ce comit…

    Autobuzele de pe linia 411 revin la circulație pe traseul obișnuit
    Stiri Brasov By Laura Nilescu Gal0

    Autobuzele de pe linia 411 revin la circulație pe traseul obișnuit

    20 mai 2025

    Autobuzele de pe linia 411 revin la circulație pe traseul obișnuit. „Din cauza unor lucrări de infrastructură efectuate în comuna…

    „Infostealer”, noua metodă prin care hackerii pot fura parole sau date bancare, fără urme vizibile în telefon sau laptop. Avertismentul DNSC
    Stiri Brasov By Laura Nilescu Gal0

    „Infostealer”, noua metodă prin care hackerii pot fura parole sau date bancare, fără urme vizibile în telefon sau laptop. Avertismentul DNSC

    20 mai 2025

    Reprezentanții Directoratului Național de Securitate Cibernetică atrag atenția asupra unei amenințări tot mai răspândite în mediul online: programele malware de…

    VIDEO Iarnă în toată regula pe Transfăgărășan. Ce spun drumarii brașoveni despre deschiderea traficului
    Stiri Brasov By Laura Nilescu Gal0

    VIDEO Iarnă în toată regula pe Transfăgărășan. Ce spun drumarii brașoveni despre deschiderea traficului

    20 mai 2025

    Este iarnă în toată regula pe Transfăgărășan, anunță drumarii brașoveni. „Având în vedere răcirea bruscă a vremii și cantitățile însemnate de zăpadă căzute…

    Allview va instala panouri fotovoltatice de ultimă generație pe sediul Prodlacta Brașov
    Stiri Brasov By Ionuț Dincă0

    Allview va instala panouri fotovoltatice de ultimă generație pe sediul Prodlacta Brașov

    20 mai 2025

    Allview Solar Energy intră serios pe segmentul industrial cu un nou proiect mare în portofoliu: o centrală fotovoltaică de aproape…

    Un centru multimedia contemporan va fi amenajat într-o fostă centrală termică dezafectată din Sfântu Gheorghe. Valoarea proiectului este de 15,5 milioane de lei
    Stiri Brasov By Laura Nilescu Gal0

    Un centru multimedia contemporan va fi amenajat într-o fostă centrală termică dezafectată din Sfântu Gheorghe. Valoarea proiectului este de 15,5 milioane de lei

    20 mai 2025

    Într-o fostă centrală termică dezafectată, din zona centrală a municipiului Sfântu Gheorghe, va fi amenajat un centru multimedia contemporan. Investiţia…

    Ateliere tematice și jocuri interactive pentru toate vârstele, joi, la Zoo Brașov. Vizitatorii sunt invitați să devină ambasadori ai naturii
    Stiri Brasov By Ionuț Dincă0

    Ateliere tematice și jocuri interactive pentru toate vârstele, joi, la Zoo Brașov. Vizitatorii sunt invitați să devină ambasadori ai naturii

    20 mai 2025

    Cu ocazia Zilei Internaționale a Biodiversității, Grădina Zoologică Brașov invită vizitatorii să participe la o serie de activități dedicate conștientizării…

    „ASUMARE” / Prima ieșire publică a AUR după ce Simion a pierdut alegerile: „Refuzăm să girăm o farsă politică. Nu mergem la negocieri formale”
    Politica By Biz Brasov0

    „ASUMARE” / Prima ieșire publică a AUR după ce Simion a pierdut alegerile: „Refuzăm să girăm o farsă politică. Nu mergem la negocieri formale”

    20 mai 2025

    AUR refuză să participe la „negocierile formale” pe care le va convoca Nicușor Dan pentru formarea noului guvern, a declarat…

    Inspecții inopinate la BMW, Porsche, Mercedes-Benz, Hyundai și Renault. Ce suspiciuni are Consiliul Concurenței
    Stiri Brasov By Laura Nilescu Gal0

    Inspecții inopinate la BMW, Porsche, Mercedes-Benz, Hyundai și Renault. Ce suspiciuni are Consiliul Concurenței

    20 mai 2025

    Consiliul Concurenţei anunţă că a efectuat inspecţii inopinate la sediile a şase importatori auto, în cadrul investigaţiilor declanşate din oficiu…

    Unul dintre cele mai populare site-uri de știri din Rusia, după ce unii români au ales să-și distrugă pașapoartele ca urmare a rezultatului de la Prezidențiale: „îndeamnă la revoluție și cer azil politic în Rusia”
    Stiri Brasov By Ionuț Dincă0

    Unul dintre cele mai populare site-uri de știri din Rusia, după ce unii români au ales să-și distrugă pașapoartele ca urmare a rezultatului de la Prezidențiale: „îndeamnă la revoluție și cer azil politic în Rusia”

    20 mai 2025

    „În urma alegerilor prezidențiale din România în care politicianul pro-ucrainean Nicușor Dan a câștigat, locuitorii țării nemulțumiți de rezultate au…

    Urșii, musafiri nepoftiți în Prahova. Luna aceasta, RO-Alert a dat alarma de peste 20 de ori, în special pe Valea Prahovei
    Social By Ionuț Dincă0

    Urșii, musafiri nepoftiți în Prahova. Luna aceasta, RO-Alert a dat alarma de peste 20 de ori, în special pe Valea Prahovei

    20 mai 2025

    Autorităţile din judeţul Prahova au transmis, de la începutul lunii mai, peste 20 de mesaje RO-Alert după ce urşii şi-au…

    „Ne-am jucat cu focul, noi, ca țară! Nu va fi ușor în perioada următoare. Trebuie multă încredere”, avertizează guvernatorul BNR
    Economie By Biz Brasov0

    „Ne-am jucat cu focul, noi, ca țară! Nu va fi ușor în perioada următoare. Trebuie multă încredere”, avertizează guvernatorul BNR

    20 mai 2025

    Reducerea deficitului bugetar se va dovedi o sarcină dificilă, a spus marți Mugur Isărescu, repetând de cel puțin trei ori…

    După ce ieri câștigase teren, astăzi, Leul s-a depreciat din nou. Care este cursul BNR
    Economie By Ionuț Dincă0

    După ce ieri câștigase teren, astăzi, Leul s-a depreciat din nou. Care este cursul BNR

    20 mai 2025

    Reprezentanţii Băncii Naţionale a României au dat publicităţii cursul valutar pentru marţi, 20 mai 2025, iar cifrele afişate arată că…

    Sorin Grindeanu este noul președinte (interimar) al PSD
    Politica By Biz Brasov0

    Sorin Grindeanu este noul președinte (interimar) al PSD

    20 mai 2025

    Marcel Ciolacu a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, în cadrul Consiliului Politic Naţional al formaţiunii.Ulterior,…

    Exercițiu de instruire în poligonul de la Cincu. Convoaie militare vor tranzita județul Brașov
    Stiri Brasov By Laura Nilescu Gal0

    Exercițiu de instruire în poligonul de la Cincu. Convoaie militare vor tranzita județul Brașov

    20 mai 2025

    Reprezentanții Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” anunță că, în perioada 26 mai – 06 iunie 2025, desfășoară exercițiul SARMIS…

    George Simion le-a promis susținătorilor săi că va contesta rezultatul alegerile prezidențiale
    Politica By Biz Brasov0

    George Simion le-a promis susținătorilor săi că va contesta rezultatul alegerile prezidențiale

    20 mai 2025

    Candidatul AUR la prezidențiale George Simion le-a promis susținătorilor săi, marți, pe TikTok, că va face o contestație la rezultatul…

    Marcel Ciolacu și-a dat demisia din funcția de președinte PSD. Și-a recomandat succesorul
    Politica By Biz Brasov0

    Marcel Ciolacu și-a dat demisia din funcția de președinte PSD. Și-a recomandat succesorul

    20 mai 2025

    Marcel Ciolacu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat, au declarat pentru G4Media surse din partid.…

    Sărbătoare la Râșnov, în acest week-end. Maialul, un festival dedicat comunității
    Cultură By Biz Brasov0

    Sărbătoare la Râșnov, în acest week-end. Maialul, un festival dedicat comunității

    20 mai 2025

    Maialul Râșnovean va avea loc anul acesta sâmbătă și duminică 24-25 mai. Orașul stațiune își îmbracă straiele de sărbătoare și…

    Până la începutul lunii iunie, strada Ștefan cel Mare din Brașov va fi reconfigurată, astfel încât să crească numărul locurilor de parcare, fără a afecta circulația pietonală și rutieră
    Administratie By Ionuț Dincă0

    Până la începutul lunii iunie, strada Ștefan cel Mare din Brașov va fi reconfigurată, astfel încât să crească numărul locurilor de parcare, fără a afecta circulația pietonală și rutieră

    20 mai 2025

    Primăria Brașov a demararat lucrări de reconfigurare a spațiului stradal pe strada Ștefan cel Mare, o inițiativă menită să răspundă…

    Motociclist off-road, ridicat de elicopterul SMURD Brașov după ce și-a rupt piciorul într-o cursă ilegală, în munți
    Social By Biz Brasov0

    Motociclist off-road, ridicat de elicopterul SMURD Brașov după ce și-a rupt piciorul într-o cursă ilegală, în munți

    20 mai 2025

    Duminică, echipa Salvamont Bran alături de angajații Serviciului Public Local Salvamont Zărnești au intervenit în zona “Șaua Mică a Măgurii”…

    Ultimele Știri Adăugate
    Proiect de lege depus în Camera Deputaților: Închisoare pentru părinţii care nu îşi duc copiii agresori la consiliere psihologică

    Proiect de lege depus în Camera Deputaților: Închisoare pentru părinţii care nu îşi duc copiii agresori la consiliere psihologică

    Social 20 mai 2025
    Autobuzele de pe linia 411 revin la circulație pe traseul obișnuit

    Autobuzele de pe linia 411 revin la circulație pe traseul obișnuit

    Stiri Brasov 20 mai 2025
    „Infostealer”, noua metodă prin care hackerii pot fura parole sau date bancare, fără urme vizibile în telefon sau laptop. Avertismentul DNSC

    „Infostealer”, noua metodă prin care hackerii pot fura parole sau date bancare, fără urme vizibile în telefon sau laptop. Avertismentul DNSC

    Stiri Brasov 20 mai 2025
    VIDEO Iarnă în toată regula pe Transfăgărășan. Ce spun drumarii brașoveni despre deschiderea traficului

    VIDEO Iarnă în toată regula pe Transfăgărășan. Ce spun drumarii brașoveni despre deschiderea traficului

    Stiri Brasov 20 mai 2025

    Stai conectat la Știri

    Înscrie-te la newsletter-ul BizBrasov și vei primi periodic cele mai importante știri ale momentului.

    cumpara revista fwdbv
    Ultimele Comentarii
    • mihai la Ciolacu anunță azi că mâine demisionează de la șefia PSD
    • Trifan Adrian la Electrica a anunțat cu cât va taxa kilowattul după data de 1 iulie, când expiră plafonarea. Prețul este mai mult decât dublu față de cât plătesc în prezent clienții „economi”
    • Banel la Primarul Buzăului: „Toată conducerea PSD trebuie să-şi depună demisiile sau să fie demişi. Partidul meu a invitat, practic, să se voteze cu George Simion”
    • Qosmo Brasov Hotel continua sa pozitioneze Brasovul pe harta ospitalitatii de top din Romania la Qosmo Hotel, investiția de 15 milioane de euro a celor de la Ceetrus România, se deschide luna viitoare în Cartierul Coresi
    Alte Știri Brașov
    „Infostealer”, noua metodă prin care hackerii pot fura parole sau date bancare, fără urme vizibile în telefon sau laptop. Avertismentul DNSC

    „Infostealer”, noua metodă prin care hackerii pot fura parole sau date bancare, fără urme vizibile în telefon sau laptop. Avertismentul DNSC

    20 mai 2025
    VIDEO Iarnă în toată regula pe Transfăgărășan. Ce spun drumarii brașoveni despre deschiderea traficului

    VIDEO Iarnă în toată regula pe Transfăgărășan. Ce spun drumarii brașoveni despre deschiderea traficului

    20 mai 2025
    Allview va instala panouri fotovoltatice de ultimă generație pe sediul Prodlacta Brașov

    Allview va instala panouri fotovoltatice de ultimă generație pe sediul Prodlacta Brașov

    20 mai 2025
    Un centru multimedia contemporan va fi amenajat într-o fostă centrală termică dezafectată din Sfântu Gheorghe. Valoarea proiectului este de 15,5 milioane de lei

    Un centru multimedia contemporan va fi amenajat într-o fostă centrală termică dezafectată din Sfântu Gheorghe. Valoarea proiectului este de 15,5 milioane de lei

    20 mai 2025
    Festivaluri & Evenimente 2024

    Festivaluri Romania din 2024 prezente în Ghidul Festivalurilor alcătuit de Zile și Nopți. Festivaluri sunt prezente în următoarele orașe:

    • Evenimente București
    • Evenimente Brașov
    • Evenimente Cluj-Napoca
    • Evenimente Timișoara
    • Evenimente Iași
    • Evenimente Constanța
    • Evenimente Sibiu
    • Evenimente Oradea

    Înființat în anul 2012, site-ul www.bizbrasov.ro a devenit principala sursă zilnică de informație pentru cititorii brașoveni. BizBrasov.ro este un site de știri locale care oferă conținut de calitate pentru orașul și județul Brașov.

    S.C. BIZ AFACERI MEDIA S.R.L
    Brasov, Str. Octavian Goga Nr.9
    office@bizbrasov.ro

    Facebook
    Știri Brașov
    • Viața Brașovului
    • Știri Brașov
    • Economie
    • Sănătate
    • Opinii
    • Social
    • Știri Naționale
    • Timp liber
    Info & Servicii
    • Abonamente fwdBV
    • Publicitate
    • Trimite Stire
    • Confidentialitate
    • Utilizare Cookie-uri
    • ANPC

    Stai conectat la Știri

    Înscrie-te la newsletter-ul BizBrasov și vei primi periodic cele mai importante știri ale momentului.

    Copyright © 2025 - Toate drepturile rezervate. Numele si identitatea vizuala BizBrasov.ro sunt marci inregistrate BIZ AFACERI MEDIA.
    web hosting by romarg

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.