Economic, Stiri Brasov

Viromet Victoria, una din perlele lui Ioan Niculae, a intrat în insolvență pentru datorii de 30 de milioane de lei

Tribunarul Brașov a admis cererea combinatului Viromet Victoria, parte a grupului Interagro, deținut de Ioan Niculae, și a dispus deschiderea procedurii generale de insolvență, așa cum reiese din portalul instanțelor de judecată. Instanța a numit Expert Insolvență SPRL Deva și CITR în funcţia de administrator judiciar provizoriu, cu o remuneraţie iniţială de 5.000 lei, şi a stabilit data de 27 februarie 2020 drept termen limită pentru înscrierea la masa credală, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 24 martie 2020.

Conform SUPERVIZOR, la 30 septembrie 2019, obligaţiile restantante la bugetele de stat se ridicau la 25.905.652 lei, sumă defalcată astfel: Bugetul de stat – 11.756.610 lei, Bugetul asigurărilor sociale de stat – 9.821.407 lei, Bugetul asigurărilor pentru şomaj – 4.053.601 lei și Bugetul asigurărilor de sănătate – 274.034 lei.

Viromet Victoria este una din unităţile chimice de referinţă ale industriei româneşti, cu o bogată tradiţie în domeniul chimiei, se arată pe site-ul grupului Interagro, controlat de Ioan Niculae. „Societatea se află şi acum în topul producătorilor şi exportatorilor de metanol din lume şi alte produse chimice cum ar fi formaldehidă şi produse derivate; răşini sintetice; întăritori pentru răşini; produse chimice diverse (amoniac în soluţie 25%, biocid, nitroform 38P); biocombustibil şi produse prelucrate din mase plastice (PTFE, polietilenă şi polipropilenă)”, se mai spune pe siteul Interagro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*