Imobiliare, Stiri Brasov

#fwdBV: Tendințe în arhitectură și design pe piața de real estate din România

De vorbă cu Tamas Elekes, CEO Cosmopolit, trendsetter al segmentelor premium și superpremium

Care sunt principiile arhitecturale în funcție de care sunt structurate proiectele imobiliare ale Cosmopolit?

528A1208-3

De fiecare dată când pornim un nou proiect, obiectivul nostru rămâne același: a ne păstra la nivel maxim integritatea creativă, fără a pierde vreodată din vedere faptul că, dincolo de unghiuri și proporții, spațiile pe care le concepem vor deveni curând căminul cuiva. Iar clienții Cosmopolit, deși au nevoi foarte diferite unii față de ceilalți, își doresc cu toții același lucru: apartamente adaptate perfect propriului lor stil de viață. Suntem aici pentru a le asigura acel confort de care au nevoie, cu o abordare arhitecturală inovatoare, conectată atât la tendințele pieței, cât și la dorințele viitorilor noștri clienți. 

Cum se poziționează Cosmopolit în interiorul segmentului de premium real estate în România?

 Dorința noastră de a redefini standardele pieței de real estate autohtone se face remarcată în toate elementele care compun un ansamblu rezidențial Cosmopolit, de la scheletul structural, care definește arhitectura clădirii, până la materialele utilizate în construcția propriu-zisă, cele care nu se văd, dar care influențează radical calitatea vieții într-un spațiu de locuit. De la primii pași pe care îi faci pe holul unui ansamblu rezidențial Cosmpolit, știi că ești unde trebuie să fii. Forma elegantă a cutiilor poștale, lemnul, care predomină în arhitectura casei scării, sau amenajarea spațiilor compune, toate sunt concepute pentru a oferi o experiență de fine living la superlativ. De asemenea, interioarele sunt concepute pentru a crea un sentiment de spațiu extins, cu o compartimentare optimă a camerelor, mai mult, acestea dispunând de spații vitrate de mari dimensiuni, pentru a crea mai mult spațiu interior și pentru a profita la maximum de aportul de lumină naturală.

Dar când vorbim de calitate premium și superpremium, vorbim și de finisaje de cea mai bună calitate, iar tâmplaria exterioară cu geam tripan, sistemul de încălzire prin pardoseală, cu automatizare și control al temperaturii digital pentru fiecare cameră în parte, sau parchetul triplu stratificat sunt doar câteva exemple în acest sens.

În aceste condiții, nu e de mirare că fiecare nou proiect Cosmopolit ne consolidează statutul de trendsetteri ai pieței de real estate nu doar din Brașov, ci din întreaga țară. Iar dacă ar fi să numesc un proiect de suflet în care am fost implicat, acesta ar fi Cosmopolit Magnolia. Prin formele atipice ale acestuia, cu o fațadă pe care cred că o poate recunoaște orice brașovean, prin lemnul pe care l-am utilizat la exterioare, dar și prin balcoanele mai mult decât generoase, cred că e statementul care definește cel mai bine angajamentul Cosmopolit: a oferi spații de locuit premium, care nu doar schimbă viața proprietarilor lor în bine, ci totodată dau o nouă viață orașului din care fac parte. 

Interviul complet aici:

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Felicitari lor! Cosmopolit se si aude asa cum se prezinta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*