Social, Stiri Brasov

Soluțiile de curătenie utilizate în toate județele vor fi verificate, după ce 40 de persoane s-au intoxicat din cauza deratizării făcute într-un liceu din Arad

În urma unei decizii a Ministerului Sănătății, biocidele și materialele de curățenie folosite în toate județele vor fi verificate, după ce 36 de elevi și 4 adulți din Arad s-au intoxicat din cauza detarizării făcute în liceu și au ajuns la spital. Aceștia s-au prezentat cu erupții la nivelul feței, grețuri și vărsături.

„După cum ştiţi, încă de aseară echipa Ministerului Sănătăţii, împreună cu Victor Costache, s-au autosesizat şi au trimis, deja a plecat şi Andrei Baciu – secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, este la Arad în acest moment. Este vorba despre 40 de persoane, dintre acestea 36 de copii şi 4 adulţi care s-au prezentat la UPU. Dintre aceştia sunt internaţi 14 stabili, care în cursul zilei de astăzi am înţeles că vor fi externaţi. Urmează să îşi facă ancheta în curs şi DSP Arad şi Corpul de control al ministrului. Deja astăzi la şedinţa ministerului domnul ministru Victor Costache a şi dispus evaluări la tot ce înseamnă biocide, materiale de curăţenie în toate judeţele”, a declarat marți secretarul de stat Nelu Tătaru, citat de Agerpres.

În luna noiembrie a anului trebuit, 3 oameni au murit în urma deratizării făcute într-un bloc din Timișoara.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*