Social, Stiri Brasov

Parfumuri cu cannabis în Centrul istoric al Brașovului. Denisa Tănase de la Bambi riscă o amendă de 100.000 de lei

Solista trupei Bambi, Denisa Tănase, a deschis anul trecut o parfumerie în Centrul Vechi al Brașovului. Printre parfumurile scoase la vânzare se află și „My Geisha Cannabis”, un ulei de parfum unisex.

Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov, ne-a declarat că folosirea cuvântului cannabis în denumirea comercială a unui produs este ilegală, motiv pentru care s-a autosesizat și va solicita în cursul zilei de azi retragerea de la comercializare a produsului amintit.

Amenda pentru practică comercială înșelătoare este de 100.000 de lei, iar în cazul în care parfumul conține cannabis cazul va fi plasat polițiștilor antidrog. Consumul de cannabis este interzis în România.

În urmă cu trei ani, Protecția Consumatorului Brașov a reușit să convingă lanțul de cafenele Tucano să modifice denumirea sortimentului „Cannabis Coffee” în „Hippie Coffee”

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Nu reușesc să înțeleg cum vă lăsați păcăliți de așa oameni incompetenți. Țara noastra cultivă cânepă de ani de zile. Știți care e denumirea canepii însă? Cannabis sativa! Cu așa oameni ajungem înapoi la sapă de lemn! Vă mulțumesc

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*