Social, Stiri Brasov

Comunitatea brașoveană poate sprijini un copil de șase ani, campion național la șah, pentru participarea la Europene

Brașoveanul Vladimir Sofronie, de patru ori pe podium la Consursul Național Școlar de Șah „Elisabeta Polihroniade”

În perioada 3-12 ianuarie 2020, localitatea Covasna (județul Covasna) a găzduit Concursul Național Școlar de Șah “Elisabeta Polihroniade”, la care au luat parte 150 de elevi împărțiți în 10 grupe. Competiția s-a jucat într-un ritm care a pus la încercare mai ales micuții șahiști ai grupei sub 7 ani: 4 probe în 8 zile, 7 ore de șah într-o singură zi, la proba de șah rapid.

Brașoveanul Vladimir Sofronie, în vârstă de 6 ani, a pierdut o singură partidă dintre cele 21 de partide jucate, a făcut o remiză și a câștigat 19 partide, obținând astfel 3 titluri de campion național școlar, la șah rapid, blitz și dezlegări, și 1 titlu de vicecampion național școlar la șah clasic, grupa băieți sub 7 ani. Vladimir este antrenat de părinții săi, maestrul internațional Iulian Sofronie și maestra FIDE Claudia Sofronie.

Dat fiind că își doresc ca Vladimir să participe la Campionatele Europene Școlare care se vor desfășura în Creta, Grecia în luna aprilie, antrenorii sunt  în căutare de sponsori care să susțină reprezentarea țării și implicit a Brașovului, acoperind costurile participării lui Vladimir, însoțit de antrenori, în cuantum de aproximativ 3000 de euro. Sponsorizările pot fi realizate către Asociația Club Sportiv Logic 64 Brașov. Clubul Sportiv Logic 64 Brașov este o asociație nonprofit, organizată în baza Legii nr.69/2000 a Educației Fizice și Sportului, a H.G. nr.884/2001 privind punerea în aplicare a dispozițiilor legii nr.69/2000 și O.G. nr.26/2000 cu privire la asociații si fundații.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*