Economic, Stiri Brasov

Brașovul, prea bogat, ca să mai primească 13 milioane de lei din cotele defalcate împărțite de Guvern în 2019

Brașovul va rămâne cu un minus de 13 milioane de lei pe 2019, față de estimările de la început de an, după ce nu va mai primi toți banii promiși prin cotele defalcate virate de la Guvern prin intermediul Finanțelor Publice. Primarul George Scripcaru a precizat că a primit un răspuns halucinant din partea oficialilor de la Finanțe, când a solicitat sumele promise a fi virate bugetului local al Brașovului din cotele defalcate pe anul 2019. „Ni s-a răspuns că sumele promise erau de fapt o estimare și ținând cont că avem un grad de colectare bun, avem venituri la bugetul local, atunci nu mai avem nevoie de acești bani din cotele defalcate, deci nu îi vom mai primi niciodată. Vom rămâne cu această restanță de 13 milioane de lei”, a precizat primarul.

Acesta a mai adăugat faptul că de anul acesta propunerea guvernanților este ca fiecare administrație locală să primească sume din aceste cote, în funcție de cât cotizează, în acest sens existând deja discuții cu oficialii Direcției Finanțelor Publice Brașov pentru a se face o estimare cât mai corectă, bazată pe realitate.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: PNL-iștii brașoveni se văicăresc ca guvernul PNL le dă mai puțin cu 13 mil. de lei față de guvernările anterioare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*