Stiri Brasov, Turism

În loc de 2,5 lei pentru o oră, patru șoferi au plătit aproximativ câte 500 de lei pentru „luxul” de a-și lăsa mașina cât mai aproape de pârtie

Biroul Rutier din cadrul Poliției Locale Brașov le reamintește șoferilor să folosească parcările amenajate pentru a evita amenzile, dar mai ales pentru a nu bloca accesul pietonilor la trotuare sau pentru a nu produce ambuteiaje în trafic.

În această perioadă, polițiștii localibrașoveni  i-au sancționat și pe conducătorii auto indisciplinați, care au considerat normal să își abandoneze mașinile cât mai aproape de pârtiile de schi. Astfel, dintr-un foc, patru dintre aceștia au primit ieri, la prânz, amenzi în valoare totală de 1.790 de lei. Dacă ar fi ales să își lase mașina în pacarea din Poiana Mică, acești șoferi ar fi plătit doar 2,5 lei pentru o oră și ar fi avut asigurat transportul cu autobuzul până la stația de plecare a telegondolei Postăvarul. „Este un lucru știut că în perioada sărbatorilor de iarnă, polițiștii locali de la Biroul Rutier au vizat cu prioritate zona centrală a orașului, dar și Poiana Brașov, ținând cont de fapul că orașul este asaltat în perioada de iarnă de foarte mulți turiști. De aceea, recomandările Poliției Locale Brașov le sunt adresate cu precădere acestora. De menționat este și faptul că, de la începutul sărbătorilor de iarna, Poliția Locală Brașov a asigurat zilnic fluidizarea traficului rutier în centrul orașului și în Poiana Brașov. Cu această ocazie, le mulțumește participanților la trafic pentru colaborare și înțelegere”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*