Economic, Stiri Brasov

eMAG introduce taxe noi pentru livrarea produsele vândute de companie. Află cât va trebui să plătești

eMAG, cel mai mare reteailer online, a introdus o taxă de livrare de curier în valoare de 14,99 de lei pentru comenzile sub 1.500 de lei care au produse vândute și livrate de acesta. În ceea ce privește produsele voluminoase, precum frigidere, mașini de spălat sau canapele, taxase va aplica în funcție de volumul produselor, indiferent de valoarea comenzii.

Comenzilor care conțin produse aflate în promoție cu transport gratuit și celor de peste 1.500 de lei li se va aplica taxa de livrare ce va putea fi vizibilă în coș. În plus, produsele vor dispune de taxă de livrare care va varia în funcție de regiune și zonă.

„Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 1.500 lei care conţin produse vândute de eMAG, cu excepţia produselor menţionate la punctele 1 si 2 de mai sus (n. red -produse voluminoase). În cazul în care o comandă conţine produse vândute şi livrate de eMAG şi un card cadou, valoarea totală rezultată fiind de minimum 1.500 de lei, transportul gratuit nu se aplică. Mai exact, produsele vândute şi livrate de eMAG din comanda respectivă trebuie să fie de cel puţin 1.500 de lei, astfel încât să beneficieze de transport gratuit”, se specifică pe site-ul companiei.

Reteailerul online a introdus și o taxă suplimentară de 5 lei pentru ramburs, ce se va aplica în cazul în care clienții vor dori să achite cash la curier, magazinul încurajând plata cu cardul. De asemenea, livrarea produselor vândute de eMAG în showroom, easybox sau prin Poșta Româna va ajunge tot la suma de 5 lei.

Costul de livrare poate diferi și în funcție de partenerii companiei, însă acesta este afișat în pagina fiecăruia.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Adio eMag lacom

  2. Din pacate mu este concurenta la emag. O mie sau zece mii din un milion vor renunta la emag. Emag va fi afectat proportional, adica 0.001% sau 0.01%. Si-au facut ei calculul la rece.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*