Stiri Brasov, Turism

De mâine se va putea schia pe toate pârtiile din Poiana Brașov. Stratul de zăpadă ajunge la 60 de centimetri

De mâine, 9 ianuarie, se deschide și partea inferioară a pârtiei Lupului. Astfel, de âine, toate pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brasov vor fi deschise. După ce in ultimele zile temperaturile scăzute au permis inzapezirea și pe partea inferioară a pârtiei Lupului, de maine aceasta va fi deschisă. Odată cu deschiderea pârtiei, va fi pornit și telescaunul de 4 locuri de pe aceasta pârtie.
De la începutul sezonului, 31 decembrie, și până astazi s-au înregistrat următoarele treceri:
31 decembrie – 25.581,
1 ianuarie – 17.867,
2 ianuarie – 33.686,
3 ianuarie – 34.525,
4 ianuarie – 35.066
5 ianuarie – 28.308
6 ianuarie – 30.480
7 ianuarie – 33.647.
Numărul mare de treceri prin turnichete din ultimele zile sunt un rezultat al vacantei copiilor și al sărbătorilor de Craciun pentru ortodocșii de rit vechi (turiștii din Rep. Moldova, Ucraina și Rusia). De săptămâna viitoare doar un weekend-uri vor mai fi atinse cifre de peste 25-30.000 de treceri.
Partiile din Poiana Brasov sunt intr-o stare bună și se schiază pe toate pârtiile, cu excepția ,,S”-ului mare. Stratul de zăpadă are o grosime de 40-60 de cm și se produce în continuare zăpadă artificială. De maine vor circula toate instalațiile de transport pe cablu, respectiv telegondola, cele două telecabine (Kanzel și Capra Neagră), cele doua telescaune Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*