Economic, Stiri Brasov

Nemții de la Amann, care produc ață industrial la Hărman, vor să își extindă capacitatea de producție

Compania Amann România, care face parte din grupul german Amann International GmbH, intenționează să dezvolte fabrica de la Hărman, urmând să investească într-o nouă hală de producție, arată datele Agenției pentru Protecția Mediului, care trebuie să își dea avizul pentru realizarea construcției.

Grupul german Amann International GmbH a mărit în 2018 capitalul social al companiei Amann România, care deține o fabrică la Hărman, în județul Brașov, cu 16 milioane de lei (aproximativ 3,45 milioane de euro). Potrivit unor informații apropiate companiei, sumele urmau să fie folosite pentru extinderea business-ului din România.

Compania germană a avut anul trecut afaceri de 88,81 milioane de lei (18,7 milioane de euro) în 2018 – ultimul an de raportare. Numărul mediu de angajați a crescut în 2018 de la 201 la 247 de angajați.

Amann România a fost înființată în 2006 și produce în primul rând diferite articole ale liniei de fire de poliester, în principal cu ajutorul instalaţiilor de vopsit şi a maşinilor de confecţionat.

Grupul Amann este o afacere de familie fondată în 1854 în Bonnigheim, în sud-vestul Germaniei. Grupul a ajuns unul din principalii producători mondiali de ață de cusut industrială.

Grupul Amann deține fabrici în Germania, Cehia, Marea Britanie și România.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*