Restaurantul Casa Brașoveană continuă tradiția începută încă de acum cinci ani de a organiza în apropierea Crăciunului unul dintre rituarile tradiționale, respectiv cel de tăiere a porcului.
„Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarna, iar una din tradițiile specifice acestei perioade este sacrificarea porcului, tradiție pe care o respectăm în fiecare an în curtea restaurantului, fapt demonstrat de multele amintiri frumoase ce ne-au ramas din anii trecuți, nu vrem sa stricăm tradiția și vă invităm la eveniment”, spun reprezentanții restaurantului.
Astfel, duminică, începând cu ora 9.00, pe teresa restaurantului cei care doresc să participe la acest eveniment sunt așteptați să vadă cu ochii lor cum se pregătesc preparatele tradiționale de Crăciun. Se vor putea încălzi lângă focurile de la ceaunele unde se va pregăti și tradiționala pomană a porcului, dar și cu un vin și cu o țuică fiartă. Spectacolul va fi acompaniat și de ceterași, iar după prânz, toți cei prezenți la eveniment vor degusta din pomana lui „Ghiță”. Prețul de acces la eveniment este de 65 de lei/persoană.