Economic, Stiri Brasov

Brașovenii de la Luado Chocolate investesc 100.000 de euro într-un nou magazin din centrul comercial Magnolia

Compania brașoveană Luado Chocolate va deschide, în pragul Crăciunului, cea de-a doua locație a sa din Brașov, în cadrul centrului comercial Magnolia. Dorian Lungu, proprietarul companiei, ne-a declarat că investiția în această locație se ridică la apăroximativ 100.000 de euro. Magazinul va fi amenajat pe o suprafață de 100 de metri pătrați. „Partea din față va fi un magazin propriu-zis, cu terasă în cadrul mall-ului, în timp ce în spate vom avea un spațiu pentru demonstrații și degustări”, a explicat Dorian Lungu.

Luado a vândut în cei opt ani de existență 24 de tone de ciocolată și 20 tone de înghețată. „În 2011, primele produse au fost pralinele – am realizat nouă tipuri de praline. Atunci foloseam 200 de kilograme de ciocolată de calitate superioară pe an și existau doar doi angajați care deserveau cam 10 clienți pe zi”, povestește Dorian Lungu, inițiatorul business-ului.

„În mai puțin de un an, am suplimentat colecția de praline și ajunsesem la 14 tipuri de praline, 3 feluri de tablete din ciocolată, inclusiv 3 figurine, totul realizat manual. Astăzi, la șapte ani de la primele praline comercializate, Luado Chocolate folosește peste 3 tone de ciocolată și are în portofoliu 53 de tipuri de praline care au fost sau sunt preparate tot manual. Pe lângă acestea, avem o gamă de 8 ciocolate calde pe băț, poate cel mai popular produs al nostru în momentul de față. În curând vom lansa al 9-lea sortiment. De asemenea, preparăm manual și pictăm peste 22 tipuri de figurine și alte 17 produse gândite special pentru copii”, precizează sursa citată.

În 2014, compania a luat decizia de a lansa pe piață și înghețata Luado. „Este o înghețată naturală, un gelato tradițional, un produs cât se poate de curat, pe măsura pralinelor cu care ne obișnuisem clienții și prietenii. Astăzi comercializăm prin magazinul propriu sau prin colaboratori peste 7 tone produse divizate în 23 de tipuri de înghețată artizanală, la o calitate la care ținem și nu renunțăm de dragul unui gust mai apetisant și mai comercial sau al unui profit mai mare”, mai spune Lungu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*