Economic, Stiri Brasov

Brandul brașovean Cinema One s-a extins la Satu Mare unde a inaugurat un laserplex cu cinci săli

Brandul românesc Cinema One Laserplex deschide cel de-al doilea cinematograf din România în Aushopping Satu Mare, mall dezvoltat de Ceetrus. Cu o suprafață de 2.300 mp, Cinema One Laserplex din Aushopping Satu Mare dispune de 5 săli de proiecție cu dotări ultra moderne, peste 1.000 de locuri tehnologie de ultimă generație.
LASER RGB este tehnologia revoluționară pe care Cinema One Laserplex a implementat-o la cinematograful din Aushopping Satu Mare, prin intermediul căreia sunt reproduse cele mai strălucitoare imagini cinematografice, primul mall în care a fost deschis un Cinema One Laserplex a fost Coresi Braşov, dezvoltat tpt de Ceetrus.

„Încă din 2016, de când am început procesul de remodelare a proiectului din Satu Mare, ne-am propus să creăm aici spații pline de viață care să integreze facilități și servicii mixte pentru a răspunde cât mai bine nevoilor comunității sătmărene. Suntem bucuroși că tot ceea ce ne-am planificat pentru Aushopping prinde viață atât de frumos”, spune Adrian Tureanu, Center Manager Centrul Comercial Aushopping Satu Mare. Odată cu inaugurarea cinematografului, Aushopping Satu Mare deschide și noua zonă de food court, precum și Cartier Hub, primul spațiu comunitar din oraș, ca parte a inițiativei Ceetrus România de animare a centrelor comerciale. Cartier Hub din Satu Mare este primul concept de hub comunitar deschis într-un food-court și are scopul de a funcționa ca un loc de socializare, educație, creativitate, colaborare și antreprenoriat pentru comunitatea sătmăreană. Cu spațiile nou lansate, Aushopping Satu ajunge la o suprafață închiriabilă de 25.000 mp, în urma unei investiții totale de 11,5 milioane de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*