Social, Stiri Brasov

Scandalul de dopaj: Toate jucătoarele Coronei Brașov au fost suspendate

Comisia Centrală de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal a suspendat provizoriu toate jucătoarele de la Corona Braşov, în urma scandalului de dopaj izbucnit în urmă cu două săptămâni, anunță Monitorul Expres.

Comunicatul aparut pe site-ul oficial al FRH:
„Comisia Centrală de Disciplină autosesizată conform art. 9.1 din Regulamentul Disciplinar constată:
În data de 25/11/2019 Comisia de audiere a sportivilor şi personalului asistent din codul A.N.A.D. a dispus suspendarea provizorie a sportivelor următoare, conf. art. 50, alineat 1 din Legea 227/2006:

Bazaliu Bianca Maria, începând cu data de 25/11/2019
Hosu Daciana, începând cu data de 25/11/2019
Laslo Cristina, începând cu data de 25/11/2019
Pentru aceste motive, Comisia Centrală de Disciplină, văzând că sunt îndeplinite condiţiile legale, statutare şi regulamentare, recunoaşte Hotărârea Comisiei de audiere a sportivilor şi a personalului asistent şi constată că dreptul de joc în competiţiile organizate de F.R.H., A.J.H., A.M.H.B. a sportivelor Bazaliu Bianca Maria, Hosu Daciana şi Laslo Cristina este suspendat începând cu data de 25/11/2019 până la data stabilită conform Hotărârii A.N.A.D. Comisia Centrală de Disciplină autosesizată conform art. 9.1 din Regulamentul Disciplinar constată:

În data de 26/11/2019, Comisia de audiere a sportivilor şi a personalului asistent din codul A.N.A.D., a dispus notificarea sportivelor:Buceschi Eliza Iulia, Bucur Daria, Lopătaru Ana Maria şi Nolevska Natasha în vederea audierii şi cercetării privind utilizarea sau tentativa de a utiliza o substanţă sau metodă interzisă ce constituie o abatere a regulamentelor antidoping şi suspendarea provizorie din activitatea sportivă în conformitate cu prevederile art. 50 din Legea 227/2006.Pentru aceste motive, Comisia Centrală de Disciplină, văzând că sunt îndeplinite condiţile legale, statutare şi regulamentare, recunoaşte Hotărârea Comisiei de audiere a sportivilor şi a personalului asistent şi constată că dreptul de joc în competiţiile organizate de F.R.H., A.J.H., A.M.H.B. a sportivelor Buceschi Eliza Iulia, Bucur Daria şi Nolevska Natasha este suspendat, începând cu data de 26/11/2019 până la data stabilită conform Hotărârii A.N.A.D.

Comisia Centrală de Disciplină autosesizata conform art. 9.1 din Regulamentul Disciplinar constată:
În data de 29/11/2019, Comisia de audiere a sportivilor şi a personalului asistent din codul A.N.A.D., a dispus notificarea sportivelor:Tîrcă Sorina Maria, Neagu Marilena Alexandrina,Popescu Mihaela Diana, Pătuleanu Elena Andreea, Pavicevic Ivona, Tymoshenkova Viktoriya, Chiricuţă Andreea Elisa, Ciuciulete Andreea Georgiana, Gomes Barbosa Elaine, Gogîrlă Alicia Maria în vederea audierii şi cercetării privind utilizarea sau tentativa de a utiliza o substanţă sau metodă interzisă ce constituie o abatere a regulamentelor antidoping şi suspendarea provizorie din activitatea sportivă în conformitate cu prevederile art. 50 din Legea 227/2006. Pentru aceste motive, Comisia Centrală de Disciplină constată că dreptul de joc în competiţiile organizate de F.R.H., A.J.H., A.M.H.B. a sportivelor Tîrcă Sorina Maria, Neagu Marilena Alexandrina, Popescu Mihaela Diana, Pătuleau Elena Andreea, Pavicevic Ivona, TyMoshenkova Viktoriya, Chiricuță Andreea Elisa, Ciuciulete Andreea Georgiana, Gomes Barbosa Elaine ţi Gogîrlă Alicia Maria este suspendat începând cu data de 29/11/2019 până la data stabilită conform Hotărârii A.N.A.D.

Comisia Centrală de Disciplină autosesizată conform art. 9.1 din Regulamentul Disciplinar constată:
În data de 03/12/2019, Comisia şi audiere a sportivilor şi a personalului asistent din codul A.N.A.D., a dispus notificarea sportivelor: Lăcătuş Claudia Eugenia, Căprar Oana Maria în vederea audierii şi cercetării privind utilizarea sau tentativa de a utiliza o substanță sau metoda interzisă ce constituie o abatere a regulamentelor antidoping și suspendarea provizorie din activitatea sportivă în conformitate cu prevederile art. 50 din Legea 227/2006.
Pentru aceste motive Comisia Centrală de Disciplină, văzând că sunt îndeplinite condiţiile legale, statutare ţi regulamentare, recunoaşte Hotărârea Comisiei de audiere a sportivilor şi a personalului asistent şi constată că dreptul de joc în competiţiile organizate de F.R.H., A.J.H., A.M.H.B. a sportivelor Lăcătuş Carla Eugenia şi Căprar Oana Maria este suspendat începând cu data de 03/12/2019 până la data stabilită conform Hotărârii A.N.A.D”

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

 1. Stegarul din Brasov

  Daca s-ar ancheta tot clubul Corona, cu toate sectiile sale, s-ar lasa cu inchisoare. Sper ca lumea nu a uitat faptul ca la fotbal Corona a fost dezafiliata de la FRF pentru nereguli financiare, iar acum incearca o schema noua cu o alta Corona…

 2. Sunt curios cine va achita. ,,nota de plata,, pentru aceasta crasa incompetenta de la Corona Brasov , cu siguranța ,,nota de plata,, va fi una semnificativă .

 3. Cred ca tovarasul Scripcaru si-a dat foc la valize la primarie pentru alegerile locale care urmeaza…
  A tot acoperit manariile, ba de la handbal, ba de la hochei, dar ipochimenul nu sprijina absolut deloc sporturi ce aduc de ani de zile medalii la campionatele nationale, de pilda sahul a adus Brasovului in vara 19 medalii la campionatele nationale pe echipe , dintre care vreo 10 de aur !!!
  De ani de zile incercam sa ne intelegem maleabil, pentru sprijinirea sahului brasovean (ce aduce medalii de foarte multi ani), dar nici macar prin ceea ce legea permite nu au bunavointa sa sprijine… Vom urma calea justitiei, prin contencios administrativ, pana cand medaliatii de la nationale vor primi minimul ceea ce li se cuvine LEGAL !
  Rusinica tov .Scripcaru, am fost pedelist cu inima, dar acum mi-e sila profunda…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*