Imobiliare, Stiri Brasov

FOTO Urban Residence, proiectul care a impus noi standarde de calitate pe piața imobiliară a Brașovului, a fost predat la cheie locatarilor

Lucrările la ultimele apartamente din cadrul ansamblului Urban Residence, dezvoltat de Urban Invest în noua zonă rezidențială a cartierului Tractorul, au fost recent finalizate. Prin acest proiect, dezvoltatorul imobiliar a dorit să impună pe piața brașoveană noi standarde de calitate a vieții în Brașov, fiind un proiect inovativ care a oferit o casă nouă pentru 1.200 de familii.

Amenajarea primelor blocuri din cadrul ansamblului a demarat în noiembrie 2013, iar primii locatari s-au mutat în noile case la începutul lui 2015.

Urban Residence a fost gândit ca un proiect mixt, iar, pe lângă locuințe, viitorilor locatari le sunt oferite și o serie de servicii de care au nevoie cel mai des. Astfel, la parterul blocurilor sunt acum amenajate mai multe facilități, de la o grădiniță și un afterschool, la cabinete medicale, coafor, supermarket și un restaurant pentru mic dejun și brunch. „Toate amenajările propuse din stadiul de proiect au fost realizate, astfel încât locatarii Urban Residence să beneficieze de o serie de servicii necesare, cât mai aproape de casă. Urmează ca în curând să fie deschisă și o clinică stomatologică”, a precizat Dana Dumitrescu, director de marketing Urban Invest.

Totodată, pentru ca locatarii să aibă parte și de un loc pentru petrecerea timpului liber, în zona centrală a cartierului a fost amenajat un parc suspendat peste o parcare, o oază de relaxare, un element de noutate pentru ansamblurile rezidențiale din Brașov. Nici amplasarea cartierului nu a fost întâmplătoare, ci atent gândită pentru a asigura un acces facil, intrarea către toate cele 13 imobile făcându-se direct din strada principală, 13 Decembrie, dar și pentru a fi într-o zonă însorită.

Atentia la detalii

În ceea ce privește amenajarea interioară a noilor locuințe, principala provocare a fost compartimentarea cât mai optimă a spațiilor existente într-un apartament, pentru ca acestea să fie cât mai generoase și cu suficiente locuri de depozitare atent gândite. „Pe parcursul dezvoltării de noi proiecte, tocmai pentru a îmbunătăți produsul final, am venit cu lucruri noi, sugerate atât de clienți, cât și de echipa noastră. Vrem să îi oferim clientului locuința perfectă, asigurându-i confortul de care are nevoie atunci când vine acasă, pentru a se simți bine și pentru a se relaxa. Pornind de la gândirea spațiului, a arhitecturii, confortul e dat și de dimensiunea apartamentului, dar și de compartimentare, astfel ca fiecare metru pătrat să fie util în adevăratul sens al cuvântului. Povestea continuă cu ansamblul Urban Plaza de pe strada Carpaților, a cărui amenajare a demarat în primăvara acestui an”, a explicat reprezentantul Urban Invest.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. si cu izolarea fonica inexistenta cum ramane ???
    cu lipsa parcurilor ?
    cu lipsa parcarilor necesare?
    cu preturile excesive practicate care te duc in eroare si te fac sa crezi ca e totul foarte calitativ dar abia cand locuiesti la propriu iti dai seama ca iti auzi vecinii si cand casca sau tusesc ca si cum ar fi cu tine in camera.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*