Social, Stiri Brasov

Un tir a blocat DN1 în zona Perșaniului din cauza supraîncărcării

DN1 a fost blocat în această dimineață câteva zeci de minute în zona Perșaniului, pe sensul de mers către Brașov, după ce un tir nu a putut urca dealul Perșaniului din cauza încărcăturii și a cauciucurilor de vară cu care era echipat vehiculul. În zona respectivă, căile de rulare sunt separate de parapete și nu se pot efectua depășiri pe contrasens.

Circulația a fost restabilită după mai bine de jumătate de oră.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. De ce la altii (Suceava – Iasi) se poate?
    https://floteauto.ro/axa-rutiera-iasi-suceava-un-prim-contract-semnat/

    Nu trebuie autostrazi de 500 metri latime si costuri de milioane de miliarde de euro ca sa imbunatatesti conditiile de drum.
    Este suficient sa adaugi 3 metri de asfalt pe fiecare sens, in special pe aceste sectoare aglomerate si, cu costuri de 1/10 sau 1/50 sau 1/100 din costurile unei autostrazi imbunatatesti traficul cu un coeficient foarte mare. Aceasta solutie ar functiona cel putin cateva zeci de ani, pana cand vom avea macar o autostrada completa, cap-coada.
    Ar putea face consiliul judetean.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*