Stiri Brasov, Timp liber

Paradă a păpușilor gigant pe străzile din Centru, surpriza pregătită de Moș Nicolae celor mai mici dintre brașoveni

Copiii sunt invitați joi în Piața Sfatului, pentru a participa la un eveniment care le este dedicat exclusiv, în cadrul programului „Brașov – Oraș din poveste“. O paradă a păpușilor-gigant, prezentată de Teatrul „Colibri“ din Craiova, va fi cu siguranță punctul principal de atracție al serii. Parada va porni în jurul orei 16.00 din Livada Poștei și va urca pe strada Mureșenilor până în Piața Sfatului, iar copiii vor putea interacționa cu păpușile și păpușarii. La scena din Piața Sfatului, programul zilei include un moment oferit de Teatrul de păpuși „Arlechino“ din Brașov, dar și o serie de recitaluri susținute de copii brașoveni care au câștigat concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică. După întâlnirea cu păpușile – gigant, copiii vor putea urmări, tot pe scena din Piața Sfatului, spectacolul „Planeta Veselã“, cel mai proaspăt și cool proiect pentru copii din România.

De asemenea, ca în fiecare zi a Târgului de Crăciun din Piața Sfatului, copiii vor putea participa și la atelierele susținute de artiștii și meșteșugarii participanți la târg.

Program :

Ora 16.00 – parada păpușilor-gigant, pe traseul Livada Poștei-Piața Sfatului (Teatrul „Colibri“ din Craiova). Păpușile vor rămâne în Piața Sfatului și vor interacționa cu copiii până la ora 18.30;

Ora 16.30 – Spectacol al Teatrului de păpuși Arlechino, Brașov (40 minute);

Ora 17.10 – Recitaluri ale copiilor brașoveni care au câștigat concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică;

Ora 17.40 – Planeta veselă – spectacol pentru copii.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Buna ziua! Parada are loc joi,pe 5 decembrie sau vineri,6 decembrie?

  2. Sa speram ca nu papusile horror, din pozele atasate articolului, vor “defila” la parada, in caz contrar inseamna ca unii au luat-o razna rau de tot ; chiar trebuie sa importam circoteca gay, de la spectacolele hit-parade din Occident ?!!? Cu toti transsexualii carora le lipseste o doaga, promovati de imbecili ca george vintila din generatia “pro” in vestitele parade “Urca-te-n camion” ?!!!?

  3. Daca papusile arata ca in pozele acestea mai poate fi considerata parada cu papusi pt copii???? Ce incercam sa le insuflam ? Sa ne trezim putin. Nu suntem toti adepti new shit occidental, transsexual , gay , emo, gothic sau alt gen de mizerii bune de ” spalat creierul”. Daca asta inseamna arta si mai cu seama arta pentru copii,cred ca acesti ” artisti” NU AU copii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*