Stiri Brasov

Kaufland a obținut un certificat de urbanism pentru construcția unui magazin pe 13 Decembrie

După ce în Comisia de Circulație a fost avizată solicitarea unei firme de proiectare din Timișoara cu privire la amenajarea unui hipermarket Kaufland pe o parte din terenul Bazei Sportive Forex, acum, retailerul a obținut un certificat de urbanism prin care îi sunt prezentate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a construi în zonă.

Potrivit certificatului de urbanism, amplasamentul se află pe strada 13 Decembrie nr. 90 E, ținând cont că accesul ar urma să se realizeze din această arteră principală de circulație, cel mai probabil din noul giratoriu amenajat la intersecția cu străzile Camil Petrescu cu Metalurgiștilor.

În conformitate cu avizul de la Circulație, magazinul proiectat în Tractorul ar urma să aibă parter, etaj, încă un etaj retras, dar și spațiu special pentru zonă de grill, fiind proiectate zone de acces rutier și auto, dar și parcări.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*