Social, Stiri Brasov

Comisarii Gărzii de Mediu au identificat sursa mirosurilor din Brașov: O firmă din Sânpetru fertilizează hectare întregi cu gunoi de grajd și hazna. Legea nu permite, însă, amendarea acesteia

Comisarii Gărzii de Mediu au identificat în cursul zilei de astăzi sursa mirosurilor pestilențiale din Brașov. Acestea provin de la o firmă agricolă din Sânpetru care practică agricultura bio și care fertilizează tereurile cu gunoi de grajd și de hazna. De asemenea, firma amintită are terenuri și pe teritoriul Brașovului, în spatele sediului Jandarmeriei Brașov, în cartierulo Rulmentul. Și aceste terenuri sunt fertilizate cu același îngrășământ.

Potrivit comisarului șef al Gărzii de Mediu, Mircea Paraschiv, reprezentanții firmei respective au recunoscut că sunt sursa mirosurilor pestilențiale din Brașov și că pe terenurile de lângă ocolitoarea Brașovului aruncă gunoi de grajd și de hazna. Legea, însă, nu le oferă comisarilor Gărzii de Mediu nicio posibilitate pentru a-i ataca într-un fel pe fermieri, deoarece nu prevede nicio sancțiune în ceea ce privește fertilizarea terenului cu îngrășământ biologic.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

6 Comentarii

  1. Stegarul din Brasov

    Fertilizeaza noaptea? Din primavara si pana tarziu in toamna miroase noaptea afara numai a chimicale. Da, din alea sintetice. Nu ingrasaminte. Va invit prin cartierul Steagu noaptea pe la 4 sa trageti in piept un aer “sanatos” de munte. Garda de mediu e o gluma, la fel ca institutia primariei din Brasov. Ma mir ca nu amendeaza gratarul de la ceasul rau. Parca asa a zis Scripcaru, ca gratarul ala polueaza orasul! Nesimtire institutionala se numeste ce avem la Brasov!

  2. Pe bune??? Ce sa zica si ei… ala nu e miros de gainat , ala e miros de “cancer” .. prosteala

  3. Abureala asta e pentru fraieri…….

  4. Minciuni! Multumesc!

  5. Pingback: Retrospectiva zilei 03 decembrie 2019 - Noru.ro

  6. Lasati vrajeala. Pute in oras tot timpul anului, au gasit pe cine sa dea vina

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*