Stiri Brasov

CJ Brașov va plăti peste 650.000 de lei pentru supervizarea lucrărilor de instalare a sistemului de balizaj de la aeroport

După ce la jumătatea lunii trecute Consiliul Județean Brașov a semnat contractul în vederea realizării lucrărilor de balizaj de la Aeroportul Ghimbav, acum, caută un diriginte de șantier care supervizeze întreaga investiție, de la partea de proiectare, până la execuția finală. Costul estimat pentru aceste servicii este de 655.985 de lei, cu tot cu TVA, iar ofertele sunt așteptate până în data de 13 ianuarie.

Contractul se va derula pe o perioadă de 69 de luni, inclusiv pe perioada de garanție a lucrărilor, atribuirea urmând să se facă în funcție de cel mai bun preț, însă firmele cu experiență vor avea un atu.

Proiectarea și execuția lucrărilor de balizaj ale Aeroportului Ghimbav va fi efectuată de către Asocierea Electrogrup – Electroprecizia AG în schimbul sumei de 65,59 milioane de lei, cu TVA. Sunt prevăzute 3 luni pentru realizarea documentațiilor tehnice, 3 luni pentru execuția lucrării și o perioadă de garanție de 60 luni.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*