Stiri Brasov

Peste 4 milioane de lei pentru plata membrilor secțiilor de votare din județul Brașov

Prefectura Brașov a virat banii pentru brașovenii implicați în procesul electoral pentru alegerea președintelui, în total, fiind vorba de o sumă de peste 4 milioane de lei.

Indemnizațiile cuvenite membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare, operatorii de calculator și informaticienii implicați în procesul electoral al alegerilor prezidențiale din 10, respectiv 24 noiembrie 2019, din municipiul Brașov, precum și sumele pentru protocol, au fost virate, în data de 29 noiembrie, către Primăria municipiului Brașov, cuantumul fiind de 1.738.312 de lei. De altfel, astăzi au fost virate sumele necesare și către administrațiile locale din județul Brașov, pentru indemnizații și protocol, în sumă de 2.514.268 de lei, urmând ca mâine să fie virate restul sumelor, pentru operatorii de calculator și informaticienii care au contribuit la buna desfășurare a procesului electoral în cadrul unităților administrative din județul Brașov.

Indemnizațiile vor ajunge la 4.550 de persoane din județul Brașov, dintre care 2.730 din municipiul Brașov. Conform Legii 370/2004 republicată, pentru alegerea președintelui României și OUG 632/2019 cu privire la aprobarea bugetelor și a cheltuielilor necesare pentru pregătirea și desfășurarea alegerilor pentru Președintele României din anul 2019, președinții secțiilor de votare vor primi câte 1.388 de lei fiecare, aceeași sumă și locțiitorii șefilor de secție de votare și operatorii de calculator, iar membrii birourilor electorale vor primi câte 740 de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*