Stiri Brasov, Timp liber

Începând de astăzi, brașovenii își pot cumpăra bilete la „Gala de Crăciun a Operei”, spectacol care va avea loc în doua reprezentații

„Gala de Crăciun a Operei” va avea loc anul acesta la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov în două reprezentații, pe 19 și 20 decembrie, de la ora 18:30. Doritorii vor trebui să plătească 70 de lei pentru a participa la acest eveniment, biletele punându-se la vânzare începând de astăzi.

Printre invitații la acest spectacol se numără Narcisa Suciu, Mariana Angel, Ianna Novac, grupul Distinto și Aurel Temișan. Cel din urmă va prezenta evenimentul împreună cu Lorand Cristian. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim, iar regia artistică este semnată de Anda Tăbăcaru.

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Operei Brașov, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 17:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, în cazul în care nu s-au vândut deja toate.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*