Stiri Brasov, Turism

„Derdeluș pe șine”, pe lângă Pârtia Bradul. Investiția este estimată la 1,9 milioane de euro

Primăria Brașov vrea să continue investițiile în extinderea domeniului schiabil, dar și pentru a crește oportunitățile de petrecere a timpului liber în Poiană. Pentru ca stațiunea să fie un punct de atracţie atât iarna, cât şi pe timpul verii, una dintre atracţii, ar putea fi şi un traseu pentru sănii, dar pe şine. De fapt este vorba de un „alpine coaster”, care ar urma să fie amenajat în paralel cu Pârtia Bradul, în conformitate cu precizările primarului George Scripcaru.

În cadrul galei Topului Național al Firmelor, organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov, edilul a precizat că investiția se cifrează la 1,9 milioane de euro. Acesta a mai adăugat faptul că proiectul de extindere a domeniului schiabil vizează amenajarea a încă 10 km de pârtii urmând să se ajungă la o suprafață totală a domeniului de 101 hectare. Proiectul presupune și construirea unei telegondole între Râșnov și Masivul Postăvarul, a unui nou telescaun între Poiana Ruia și Vârful Postăvarul, investiția totală fiind estimată la 32 de milioane de euro și urmând să fie realizată cu fonduri de la bugetul local.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Știrile zilei - 2 decembrie 2019 ⋆ zoso blog

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*