Economic, Stiri Brasov

Șeful PSD Brașov către mediul de afaceri, după o guvernare social-democrată: „Felicitări că ați supraviețuit”

Prezent la Topul Național al Firmelor, faza județeană. senatorul Marius Dunca, președintele PSD,. a scăpat „porumbelul” pe gură când a fost invitat să țină un discurs cu privire la starea economică a județului. El s-a adresat firmelor cu „Felicitări că ați supraviețuit”, în condițiile în care mediul de afaceri s-a plâns în numeroase rânduri de măsurile incorecte luate de Guvernul Dăncilă în lupta sa de a favoriza sectorul bugetar în detrimentul sectorului privat. „Ați reușit să scădeți șomajul la cel mai mică, sau cel mai mic, procent”, a spus liderul social-democrat, într-un limbaj social-democrat de dată recentă.

„Toate autoritățile să susțină mediul de afaceri românesc. O instituție a statului să nu vă considere din start hoți, pentru că dacă închidem mediul de afaceri nu o să își mai ia ei salariile”, a mai declarat sursa citată.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*