Stiri Brasov, Timp liber

De duminică, zăpadă artificială în Poiana Brașov

Având în vedere prognoza meteo, care anunță -7 grade Celsius, duminică, în partea superioară a muntelui Postăvarul, vor fi pornite instalațiile de producere a zăpezii artificiale. Potrivit reprezentanților Primăriei, în cazul în care vremea va permite, în prima parte a săptămânii se vor face depozite de zăpadă, urmând ca în funcție de evoluția temperaturilor să se înceapă amenajarea pârtiilor.

,,Având în vedere că în următoarea perioadă se anunță temperaturi negative în masivul Postăvarul, am luat decizia ca, de duminică, să înceapă producerea zăpezii artificiale. Am terminat toate pregătirile, au fost montate plasele și saltelele de protecție, a fost verificată instalația de producere a zăpezii artificiale, au fost făcute reviziile la toate cele 120 de lăncii, 19 tunuri mobile și la cele 10 fixe, iar tunurile mobile au fost puse pe poziții. Instalația de transport pe cablu a fost verificată și poate fi pusă în funcțiune în orice moment. Sperăm să ne ajute și vremea, cel puțin cu temperaturi sub 0 grade, pentru că domeniul schiabil din Poiană este unul dintre cazurile fericite care nu depind de precipitații”, a declarat George Scripcaru, primarul Municipiului Braşov.

Acesta a adăugat că se vor putea înzăpezi toate pârtiile cu zăpadă artificială, în condițiile în care temperaturile vor fi scăzute, chiar dacă nu vor exista precipitații.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*