Imobiliare, Stiri Brasov

Alphaville a demarat a doua fază a proiectului de regenerare urbană a fostei platforme industriale Fartec

Dezvoltatorul complexului rezidențial Alphaville Arena a demarat faza a doua a proiectului de regenerare urbană a fostei platforme Fartec SA. Faza a doua Alphaville Arena va curpinde un bloc de 123 de unități locative, 124 de parcări și 41 de boxe, acestea adăugându-se celor 109 apartamente din prima fază. A treia fază a proiectului va include 74 de apartamente, 75 de parcări și 24 de boxe.

Demarat în primăvara anului 2018, proiectul de regenerare urbană Alphaville Arena începe să prindă contur. Primul bloc construit în locul vechilor hale ale Fartec se apropie de ultimul nivel, iar, în paralel, dezvoltatorul imobiliar a început fundația pentru cel de-al doilea bloc. „În cazul primului bloc, structura de rezistență este aproape finalizată, iar până la venirea iernii se va lucra la închideri, astfel ca pe perioada sezonului rece să se poată executa finisajele interioare. Pe șantier avem în permanență un număr stabil de muncitori, iar cu firmele constructoare am colaborat și în cazul celorlalte proiecte derulate la poalele Tâmpei, lucru ce ne oferă certitudinea, atât nouă, cât și clienților noștri, că graficele vor fi respectate și implicit termenele de predare a apartamentelor”, ne-au explicat reprezentanții dezvoltatorului imobiliar.

Cu o valoare a investiției de 22 de milioane de euro, noul ansamblu proiectat de către Alphaville presupune construcția a trei blocuri cu câte 11 etaje și un total de 306 de apartamente.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Sa construiesti doua blocuri pe o fost platforma indutriala nu e regenerare urbana…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*