Economic, Stiri Brasov

Mega Image trece la casele self-scan. La Brașov, sistemul va fi implementat anul viitor

Retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize, operatorul lanţului de supermarketuri Mega Image din România, a demarat procesul de instalare a caselor de marcat self-scan în mai multe magazine din Bucureşti. Zilele acestea au pus în funcţiune casele inteligente din cadrul unităţii din Plaza România, urmând ca până la finalul acestei săptămâni să finalizeze procesul în alte şase magazine.

Mega Image, retailerul care operază cel mai mare număr de supermarketuri din Bucureşti, a început să introducă pe scară mai mare case de marcat self-scan, la care clienţii îşi pot scana şi plăti singuri produsele achiziţionate. Compania a pus recent în funcţiune două astfel de case, la care se poate plăti doar cu cardul, în cadrul unităţii din centrul comercial Plaza România.

„Casele self-scan oferă clienților posibilitatea de a scana și plăti singuri cumpărăturile, într-un mod rapid și simplu. Primele patru case Self Scan au fost deschise în magazinul din Barbu Văcărescu, iar până la finalul acestei săptămâni vom avea inca 7 magazine cu self scan: Băneasa, Piaţa Sudului, Expoziţiei, Glucoza, Platinia, Oon Mihalache şi Plaza Romania. Până la finalul anului vom avea în total 10 magazine cu self scan”, au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii companiei.

De anul viitor, sistemul va fi extins și la magazinele din țară.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*