Imobiliare, Stiri Brasov

200.000 de lei pentru proiectele preliminare de modernizare a unor străzi care au apărut odată cu noile dezvoltări imobiliare ale Brașovului

Primăria Brașov a reușit să definitiveze o procedură de licitație demarată acum doi ani, în vederea realizării studiilor de feabilitate pentru modernizarea unor străzi care s-au „născut” în ultimii ani ca urmare a apariției unor dezvoltări imobiliare. Este vorba de mai multe străzi din zona Bartolomeu – Stupinii Noi, dar și din vecinătatea Căii București, care în prezent sunt doar drumuri de acces, în cel mai fericit caz, pietruite. La licitație s-au înscris 9 proiectanți, astfel că procedura de selecție s-a prelungit, existând și unele contestații. Astfel, în conformitate cu anunțul de atribuire publicat pe platforma de licitații publice, de efectuarea acestor studii de fezabilitate se va ocupa firma Prinfo din Brașov, contractul având o valoare totală de 200.881 de lei, cu tot cu TVA.

Între străzile care ar urma să fie modernizate se numără Cascadei, Dihamului, Mălinului, Parcul Verde, Pomiculturii, Popasului și Tismana, din zona Bartolomeu- Stupinii Noi, unde sunt zone de case, dar și străzile Aurel Marin, Dr.Liviu Câmpeanu, Augustin Bunea, aflate în proximitatea Căii București, unde există atât locuințe, cât și diverse spații de servicii. Odată finalizate aceste documentații, Primăria va putea începe porcedurile pentru selecția unui constructor care să se ocupe de lucrările efective de amenajare a noilor străzi.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*