Imobiliare, Stiri Brasov

Un dezvoltator imobiliar vrea să construiască parcări de reședință etajate în noul Tractorul

Pentru a asigura cel puțin un loc de parcare pentru toate locuințele pe care intenționează să le amenajeze, unul dintre dezvoltatorii care construiesc în noua zonă rezidențială din Tractorul își propune să amenajeze parcări de reședință etajate.

Prima Heights, dezvoltatorul ansamblului Top City, a fost condiționat de către Primăria Brașov să găsească soluții pentru a asigura pacările necesare în concordanță cu numărul de apartamente amenajate, ținând cont că prin propunerile prezentate inițial exista un deficit destul de mare la acest capitol.

Deocamdată, dezvoltatorul a obținut un certificat de urbanism prin care sunt stabilite condițiile pentru realizarea unei astfel de construcții pe strada Ștefan Baciu și indicatorii urbanistici aferenți. Un alt dezvoltator care a găsit o soluție prin care să construiască atât parcări, cât și zone verzi de recreere și joacă este Urban Invest, care a amenajat un parc suspendat de 1.800 mp peste o parcare cu 68 de locuri.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*