Economic, Stiri Brasov

Revoluția umană în HR

În data de 4 noiembrie a avut loc la Brașov Conferința Națională Pro Business Together, ediția a III-a, organizată de Asociația Pro Afaceri împreună cu Agenția Metropolitană Brașov.

Au fost prezenți 200 de participanți, ce au asistat timp de 5 ore la prezentările oamenilor de afaceri și a oficialităților locale.

S-au abordat teme din sfera business-ului și a economiei locale. O prezentare interesantă a fost cea a omului de afaceri Andrea Adamo, care a vorbit despre perioada Evului Mediu și a Renașterii în domeniul Resursei Umane.

,,Evul Mediu în HR este definit ca fiind perioada în care jobul era pus pe primul loc, programul de muncă era fix, iar platformele de recrutare erau foarte rigide. Această perioadă s-a terminat în anul 2017, când a început Renașterea. Acum, angajatul este cea mai importantă resursă din organizație, având multe beneficii, iar programul de lucru este flexibil. Dorim să promovăm această gândire prin platforma 3minutesjob, ajutând candidații să își găsească locul de muncă dorit și oferind o oportunitate și celor ce întâmpină anumite dificultăți în acest proces.”

De asemenea, săptămâna trecută, fondatorul start-up-ului 3minutesjob, Andrea Adamo, a participat la cea mai mare conferință din domeniul HR-ului din Italia, Forum delle Risorse Umane, pentru a dezvolta și promova platforma de recrutare 3minutesjob.com. Evenimentul a avut loc în Milano, luând parte peste 2800 de participanți și 250 de speakeri, printre care și directorii firmelor Manpower, Indeed, Philips și Eni.

Noul umanism al muncii și al relațiilor umane, aceasta a fost tema abordată la conferință. Chiar dacă tehnologia este într-o continuă ascensiune, evoluând pe zi ce trece și schimbând realitatea, trebuie să conștientizăm oportunitățile pe care această transformare tehnologică le oferă organizațiilor și celor care se ocupă de resursele umane care le compun, pentru a pune oamenii în centrul acestei schimbări. Despre acest lucru este vorba și în umanism, de a pune omul și nevoile lui pe primul loc, deoarece, în cele din urmă viața conține munca, și nu invers.

Informațiile transmise la această conferință dorește să le facă cunoscute și echipa 3minutesjob, sperând că vor reuși să schimbe puțin mentalitatea angajatorilor. ,,Prin aceste conferințe ne dăm seama că suntem pe calea cea bună. Toți angajații ar trebui apreciați, ascultați, nevoile acestora să fie îndeplinite, pentru ca ei să ajungă la performanța dorită. Flexibilitatea programului și bonusurile sunt foarte importante la un loc de muncă. Am realizat că nevoile omului vin înainte de nevoile firmei’.’

3 minutes job este o platformă de recrutare atipică, având o perioadă de probă gratuită, sprijinind eficientizarea procesului de recrutare prin suportul video (video cv) și fiind structurată pe anumite categorii de candidați precum first jobs, moms, plus 45, students, disables, second chance (cei cu cazier judiciar). 3 minutes job este o echipă tânără, cu experiență, motivată să ajute cât mai multă lume să își găsească jobul potrivit.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*