Economic, Stiri Brasov

70% din clienții brașovenilor de la Vegis.ro sunt femei. De Black Friday au cumpărat produse de peste 370.000 de lei

Vegis.ro, cel mai mare magazin online de produse naturiste, a inregistrat o comanda la fiecare 10 secunde, in varful campaniei de Black Friday. In total, au fost plasate peste 3.700 de comenzi cu o medie de 15 produse pe comanda, fata de 1.500 de comenzi inregistrate in 2018. Astfel, anul acesta, clienții brașovenilor de la Vegis.ro au cumparat aproape 60.000 de produse bio si naturiste.

Aproape 2.000 de produse, reprezentand 25% din oferta curenta, au avut reduceri de pana la 90% de Black Friday pe Vegis.ro. Ofertele au generat o crestere a numarului de comenzi cu 180% fata de perioada similara din 2018 si o crestere totala a vanzarilor de 135%. Valoarea medie a comenzii a fost de 160 de lei, iar media de produse per comanda – 15 (astfel, reieșind că s-au făcut comenzi de peste 370.000 de lei). Cea mai mare comanda a continut 110 produse si a fost plasata de un client recurent din Cluj, iar cea mai mare valoare a fost de 1.800 de lei, si a venit de la un client nou, din Bistrita.

„Black Friday a adus anul acesta rezultate mult peste asteptarile noastre, noi estimand initial o crestere de 30-40% fata de anul trecut. Dinamica pozitiva ne-a convins sa prelungim campania cu înca o zi, pana duminica seara, mai ales ca în perioada de varf am înregistrat o comanda la 10 secunde. Produsele cu reducerile cele mai mari s-au epuizat în timp record, însa pe întreaga durata a campaniei am mentinut discounturi de pana la 80%, pentru care am asigurat stocuri speciale”, a precizat Mihai Bucuroiu, fondator si director de dezvoltare Vegis.ro.

Cele mai cautate categorii de produse au fost suplimentele si produsele alimentare, iar printre cele mai comandate produse s-au numarat probioticele, vitaminele, produsele alimentare bio si apicolele. Cele mai multe comenzi au fost plasate din Bucuresti, Cluj si Brasov, de catre femei (70%), iar cei mai multi clienti au folosit dispozitivele mobile pentru acest lucru (peste 60%). O crestere s-a remarcat si la metoda de plata, unde 15% dintre comenzi au fost achitate cu cardul, o crestere de 20% fata de anul trecut.

„Peste 50% dintre comenzi au plecat sambata din depozit si estimam ca vom finaliza procesarea acestora în cursul zilei de miercuri. Ne bucuram sa observam ca tot mai multi romani sunt interesati de un stil de viata sanatos, dar si de faptul ca avem un numar tot mai mare de clienti care revin la Vegis.ro pentru a-si asigura acest stil de viata. Acest lucru vine ca o confirmare a strategiei noastre de a oferi produse relevante, alaturi de informatiile necesare astfel încat decizia de cumparare sa fie simpla si rapida”, a mai precizat Mihai Bucuroiu.

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania. Înfiintat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializeaza de peste 6 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale.

Din sediul de la Brasov, Vegis.ro livreaza produse sanatoase în toata tara, în 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Fiecare produs care intra în stocul Vegis.ro este însotit de o factura si de o declaratie de conformitate a calitatii produselor. Compania este certificata ecologic furnizand astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt în conformitate cu reglementarile comunitare si nationale în vigoare.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*