Stiri Brasov

Premierul Ludovic Orban: „Vă garantez că vom aloca bani de la bugetul de stat pentru susținerea aeroportului Brașov”

Premierul Ludovic Orban a dat asigurări astăzi, cu ocazia vizitei sale la Brașov, că se va implica pentru sprijinirea proiectului aeroportului, iar în bugetul aferent anului viitor vor fi alocate fonduri pentru acest obiectiv.

„Vă garantez că vom aloca bani de la bugetul de stat pentru susținerea aeroportului Brașov. Eu care sunt brașovean și care am sprijinit proiectul de la începuturile sale din 2007, 2008, voi continua să îl sprijin. Sunt convins că vom ajunge de la București la Brașov cu avionul, dar ne propunem să realizăm și acest tronson de autostr, dar nu o putem facem într-o guvernare de tranziție”, a precizat Ludovic Orban, în cadrul unei conferințe de presă.

De altfel, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a subliniat faptul că au fost contractate lucrările și sunt în curs de derulare atât pentru construcția clădirii terminalului, cât și pentru balizaj. „Deși s-au făcut speculații legate de aeroportul de la Brașov, la această oră, CJ Brașov are contractată execuția terminalului de la Ghimbav, balizajul și sistemtaizarea pe verticală, dar și cele 9 obiecte prevăzute în masterplan. Toate au ca termen de execuție finalul anului viitor. În acest fel, aeroportul este un obiectiv în derulare, care va ajunge la finalizare și nu va fi folosit doar electoral”, a subliniat Adrian Veștea.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Constructia de autostrazii in Romania a inccput cu anularea celei de la Brasov, daca PSD mima constructia
    acestei autostrazi, astia “competenti “nu au nicio jena sa zica nu fac . Cine vrea sa mearga la Bucuresti sa ia avionul……parca asa zicea Base.. Misto de Dambovita sau de Sibiu…?
    Totusi nu am inteles care este contributia lor la constructia aeroportului, daca nu-l incepea Cancescu pe barba lui nu-l aveam nici pasta. Inca mai au timp sa-l blocheze sunt artisti.
    Ce facusi Sica tocmai autostrada din orasul tau ai anulat-o, n-ai primit aprobarea de la tatuc sau de la inalta poarta?
    Ciuma rosie parca nu cerea aprobarea !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*