Opinii, Stiri Brasov

Despre demagogia lui Dunca și „democrația” din USR

Liderul PSD Brașov, Marius Dunca, a postat azi pe pagina sa de facebook despre cât de mișcat este de evenimentul 15 Noiembrie 1987. Mai că îi dădea și o lacrimă pe ici-pe colo, doar în colțul ochiului nu. Alegătorii săi îl cred pentru că nu știu că în spatele afirmației sale stau ultimul secretar UTC pe municipiu, Viorel Chiriac, secretar general al PSD Brașov, fiul unuia dintre torționarii muncitorilor care au ieșit atunci în stradă, Silviu Achim, fost consilier local și șef la Casa de Cultură a Studenților din Brașov, precum și nepotul secretarului de partid responsabil cu propaganda, Mariana Cebuc, ajuns director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri sub administrația PSD. Totuși, România nu crede în lacrimi artificiale.

Un alt eveniment al zilei este punerea la zid a deputatului USR, Tudor Benga, pentru că a avut obrăznicia de a-i cere demisia candidatului USR la prezidențiale, Dan Barna. Pentru un partid care se consideră un simbol al libertății și democrației, o adevărată schimbare pentru patrie etc, admonestarea unui lache pentru că a rupt lanțul și a îndrăznit să gândească urât despre liderul „democratic” al partidului nu dă bine.

De ce legăm cele două evenimente? Pur și simplu pentru că arată atât ipocrizia, cât și obligația de a face frumos la conducătorii iubiți, izvorâte din vremurile de care ne despart astăzi 32 de ani de luptă. Stați liniștiți la locurile voastre, comunismul nu a dispărut, are doar fețe noi, unele „fezandate” cu „libertate și democrație”.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*