Imobiliare, Stiri Brasov

FOTO Dezvoltatorul Mosaic Residence va livra 155 de locuințe în faza a doua a ansamblului pe care îl dezvoltă în cartierul Tractorul

Dezvoltatorul imobiliar Mosaic Residence anunță lansarea pe piata imobiliară brasoveana a unei noi etape a proiectului imobiliar pe care îl construiește în zona nouă a cartierului Tractorul.

„Brașovul este un oraș aflat în continuă dezvoltare, iar progresul de care se bucură în ultimii ani se reflectă și în nevoile imobiliare care se fac tot mai mult resimțite. Pentru asta, încercăm să venim în sprijinul clienților cu structuri variate, prețuri corecte și cu posibilitatea rezervării unui apartament în baza unui avans minim, chiar și în situatia accesării unui credit imobiliar Prima Casă. Discutăm de un avans minim, respectiv 5%, de exemplu 2.275 euro pentru o garsonieră, 3.125 euro pentru un apartament de 2 camere sau 4.015 euro pentru structura de 3 camere. În toamna acestui an prima fază a proiectului a fost încheiata cu predarea ultimului imobil, fiind astfel livrate 135 de apartamente noi”, au declarat reprezentanții Mosaic Residence.

Ansamblul rezidențial Mosaic Residence își propune să schimbe percepția clienților în ceea ce privește calitatea construcțiilor și a stilului de viață cu care ne-am obișnuit pe piața imobiliară din România, continuând dezvoltarea cu cea de-a doua fază de proiect ce însumeaza 155 de unități locative mixte (garsoniera, studio, apartamente cu 2 și 3 camere) în zona de nord a Brașovului. În perioada aprilie-iulie 2020 vor fi finalizate primele 2 clădiri a câte 40 de apartamente, cu regim de înălțime P+4.

Proiectul este realizat alături de o echipă de specialiști experimentați din România și Israel și derulează o investiţie de 10 milioane de euro, susţinută din fonduri proprii.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*