Imobiliare, Stiri Brasov

Calitate Premium la pătrat

„Ca să ai succes în imobiliare, trebuie să urmărești întotdeauna și să pui pe primul plan, în mod constant, interesul clientului tău. Când faci asta, nevoile tale personale, vor fi îndeplinite, la un nivel superior celui pe care l-ai fi crezut vreodată.” – Anthony Hitt

 

Aceasta este și premisa de la care a plecat dezvoltatorul imobiliar Cosmopolit Development în construcția celor mai noi proiecte. În cei cinci ani de experiență, Cosmopolit s-a diferențiat prin calitatea oferită, pasiunea investită și prin inovație. Observând ritmul de creștere al economiei din ultimii ani, Cosmopolit a venit cu o optică nouă despre cum ar trebui să arate un spațiu de locuit, ieșind din cercul rezidențialelor de mass-market și atingând o nișă nouă: zona Premium. Atenția a fost centrată pe detalii și asta a făcut ca cei mai selectivi clienți să aleagă un lifestyle diferit.

Potrivit unui studiu publicat în Ziarului Financiar, s-a constatat că investiția în imobiliare oferă cea mai bună stabilitate pe termen lung a economiilor bănești și de aceea, achiziționarea unui apartament este cea mai potrivită alegere. Fie că vorbim de corporatiști, antreprenori sau oameni cu bugete medium spre high, investiția într-un apartament Premium, poate duce la securizarea capitalului sau la diversificarea investițiilor. Datorită poziționării excelente, apartamentele marca Cosmopolit sunt mai mult decât un spațiu de locuit, ele devenind un bun de necontestat. Spațiile de construit din centrul orașului sunt din ce în ce mai puține, astfel încât această zonă a devenit una exclusivistă, iar cumpărarea unui apartament poate deveni o investiție pe termen lung. Cosmopolit oferă posibilitatea celor mai selectivi clienți să se bucure de o arhitectura unică, modernă și minimalistă.

Cu un background de excepție, Cosmopolit a devenit în scurt timp, brandul cu cea mai rapidă ascensiune, din gama Premium, pe piața de imobiliare din Brașov. Aceste rezultate conferindu-le o încredere și mai mare să construiască, astfel că sfârșitul de toamnă vine cu două noi proiecte în derulare: Traian Grozăvescu 7 și Mihai Viteazul 1-3, care au ca termen de finalizare anul 2021.

Traian Grozăvescu 7 se deosebește de celelalte proiecte din piață prin unicitate și atenție la detalii. Cele 93 de apartamente au structură diversificată, de la studiouri cu o arhitectură modernă, până la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere. Pentru cei mai pretențioși clienți, Cosmopolit vine cu Penthouse-uri generoase cu un simț estetic desăvârșit. Trendul marilor dezvoltatori imobiliari din gama Premium, este să ofere un spectru larg al serviciilor, astfel încât locuitorii să nu-și mai irosească cea mai prețioasă resursă, timpul. Ei vor beneficia de 13 spații comerciale care să le furnizeze o multitudine de servicii și produse. Cosmopolit adoptă programul mixed-use cu spații comerciale și birouri largi, pentru a aduce un plus de valoare imobilului. Fiind un proiect așteptat de cunoscătorii brandului, acesta a înregistrat în numai câteva luni, vânzări de peste 80% din unitatile locative.

Cu fiecare proiect realizat, Cosmopolit se desăvârșește, creând artă și oferind o experiență unică de real-estate. Dorind să completeze contextul urban deja existent, a luat naștere proiectul Mihai Viteazul 1-3, care reprezintă chintesența lucrărilor de până în prezent. Mihai Viteazul 1-3 se deosebește de celelalte proiecte prin varietatea structurilor de apartamente și prin abordarea inovativă. Situat ultracentral, acest ansamblu, dorește să deschidă porțile către un stil de viață exclusivist și rafinat. Cele 79 de apartamente generoase sunt definite de un microclimat intim, călduros și luminos. Atuul acestei construcții este suprafața vitrata mare, care creează mai multă lumină și oferă identitate spațială compoziției. Cromatica privilegiază contrastul, albului dominant fiindu-i asociat tonul de negru al parapetelor balcoanelor. Aceasta oferă eleganță spațiului urban, oferind trecătorilor și rezidenților o vedere de ansamblu unitară și exclusivistă. Fiind promotori al unui stil de viață sofisticat, sănătos și liniștit, Cosmopolit pune la dispoziție 8 spații comerciale care să vină în întâmpinarea nevoilor celor mai pretențioși clienți. Datorită arhitecturii îndrăznețe, acest proiect a reușit în mai puțin de câteva luni să aibă un grad de ocupare de peste 50%. Designul acestui proiect îmbină diferite texturi și materiale, astfel că mixtul creat face din Cosmopolit un trendstetter al pieței de real-estate din Brașov. Dorind să echilibreze nota minimalistă a arhitecturii, s-au folosit materiale diferite, precum: oțel, lemn, cât și țesături inedite, care fac față trecerii timpului.

 

Cosmopolit își dorește să creeze spații estetice, dar și funcționale. Datorită atenției deosebite la detalii, proiectele Cosmopolit oferă siguranță, eleganță și confort. Construcțiile Cosmopolit sunt mai mult decât un spațiu de locuit. Acestea oferă o experiență completă, care te va ajuta să te definești și să simți că aparții locului. Inovând prin calitate și estetică, proiectele Cosmopolit promovează un stil de viață sofisticat, exclusivist, dedicat acelor persoane care vor să-și asocieze imaginea cu un brand puternic și sofisticat. (P)

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*