Imobiliare, Stiri Brasov

La Brașov, apartamentele vechi s-au scumpit în octombrie, în timp ce locuințele noi s-au ieftinit

Prețurile locuințelor din Brașov s-au majorat în octombrie cu 0,4%, ajungând la o medie de 1.140 de euro pe metru pătrat util (față de 1.136 de euro pe metru pătrat luna trecută). Tendința generală de creștere a fost susținută, în acest caz, doar de segmentul apartamentelor vechi, care s-au apreciat cu 1%, de la 1.121 la 1.132 de euro pe metru pătrat. La polul opus, unitățile locative noi s-au depreciat cu 0,9%, de la 1.165 la 1.154 de euro pe metru pătrat, arată o analiză a portalului imobiliare.ro.
La nivel național, după un avans de 0,6% în luna septembrie, apartamentele disponibile spre vânzare (noi și vechi) s-au menținut, per ansamblu, pe un trend ascendent și în luna octombrie, cu un avans de 1,9% la nivel național, de la 1.272 de euro pe metru pătrat util, până la o medie de 1.296 de euro pe metru pătrat util. Dintre marile orașe, cele mai semnificative majorări au avut loc în Cluj-Napoca și în Iași, iar cele mai mici, în Constanța și Brașov, iar în Capitală apare, surprinzător, o scădere cu 0,2%.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*